Trabzonspor Başkan Adayı Ertuğrul Doğan'ın Yeni Hoca Planı

Akın Ungan
21.03.2023 - 10:46 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 11:09

Trabzonspor'da yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu. Başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın açıklama yapacağı tarih belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor Başkan Adayı Ertuğrul Doğan'ın Yeni Hoca Planı

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından seçim sürecine giren Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın istifası sonrası teknik direktör arayışına da girdi. Mevcut asbaşkan Ertuğrul Doğan, başkanlığına aday olurken, yeni hoca hakkında yapacağı açıklamanın tarihi belli oldu.

Orhan Ak'la seçime kadar! Ötesini Avcı destekliyor

Trabzonspor'da 25-26 Mart olarak kararlaştırılan seçim tarihine kadar takımı Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak çalıştıracak. Fanatik'te yer alan habere göre Orhan Ak ile devam etme konusu kulislerde konuşuluyor.

Daha önce birçok takımdan teklif almasına karşın Abdullah Avcı'nın gitmesini istemediği Orhan Ak, Bordo-Mavililer'in başına geçme konusunda istekli. Bu konuda Abdullah Avcı da Orhan Ak'ı destekliyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da 10 futbolcuya yol göründü! İşte o isimler...
Habere Git

Taraftar Fatih Tekke diyor

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Fatih Tekke, teknik direktör adayları arasında yer alıyor. İstanbulspor ile anlaşma sağlayarak takımın başına geçen Fatih Tekke'nin ismi taraftar anketlerinde ilk sırada çıkıyor.

3 isim daha aday

Ayrıca Karadeniz ekibinin yeni hoca adayları arasında 3 önemli isim daha bulunuyor.

  • Sergen Yalçın
  • Samet Aybaba
  • Çağdaş Atan

Senin için hazırladığımız haberler