İşte eski Beşiktaşlı Vagner Love'ın yeni takımı
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Bir dönem ülkemizde Alanyaspor ve Beşiktaş formaları giyen Brezilyalı golcü Vagner Love'ın Danimarka takımlarından Midtjylland'a transfer olduğu açıklandı.

Son 5 Haber

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki

Güntekin Onay'dan Montella'ya sert eleştiri! "Yazık, çok yazık"

Enciso'dan Türkiye maçı sonrası dikkat çeken sözler!

Hayallerimizi yıkan Paraguay hocasından maç sonu göndermesi!

Türkiye'nin Dünya Kupası şansı kaldı mı? Son maçlarda ihtimal nedir?
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
37 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Wagner Love Danimarka'nın Midtjylland takımı ile anlaşırken Vagner Love'ın 2022 yılının en ilk 6 aylık döneminde forma giyecek.

Süper Lig'de daha önce Beşiktaş ve Alanyaspor formaları giyen Love 2016'da Fransa’nın Monaco takımından Alanyaspor'a gelen golcü oyuncu 44 maçta 34 gol 6 asistlik performansıyla 3 milyon Euro bonservis bedeli ile 2017-18'de Beşiktaş ’ın yolunu tuttu. 2018-19 sezonunun ara Transfer döneminde ise Corinthians ile anlaşarak ülkesi Brezilya'ya dönmüştü. Vagner Love son olarak Kazakistan'da Kairat Almaty takımında oynuyordu. Kazak ekibiyle toplam 51 maça çıkan Brezilyalı Love 23 gol atarken 20 de asist yapma başarısı gösterdi. 37 yaşındaki futbolcu, 23 golün 14'ünü ligde kaydetti.