İşte Fatih Terim'in kaçıracağı maçlar!

13.11.2018 - 20:16 | Son Güncellenme: 13.11.2018 - 20:16

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği cezalar sebebiyle uzunca bir süre sahada olmayacak. İşte kaçıracağı maçlar...

İşte Fatih Terim'in kaçıracağı maçlar!

Yarıştığı 3 kulvarda da iddialı şekilde mücadele veren Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği cezalar sebebiyle uzunca bir süre takımdan ayrı kalacak.

Kayserispor maçında cezayı çekmeye başladı

Son verilen kararla birlikte toplam cezası 10 maça çıkan deneyimli teknik adam, Kayserispor maçında cezasını çekmeye başlamıştı. Fatih Terim’in takımın başında olmayacağı maçlar da belli oldu.

Ligdeki bazı kritik maçlarda yok

Süper Lig’de Galatasaray’ın Atiker Konyaspor, Beşiktaş (D), Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir(D) ve Sivasspor maçlarında sahadaki yerini alamayacak olan Terim kupada da 5. Tur’da takımını yalnız bırakacak.

Kupada çekilecek cezalar…

Ziraat Türkiye Kupası’na 5.Tur’dan itibaren katılacak olan Galatasaray’da Terim, bu turun ilk ve ikinci maçlarında sahada olmayacak.

Galatasaray tur atlarsa...

Galatasaray, kupada tur atlarsa Fatih Terim, Son 16 Turu’nda da cezalı olacak. Ancak; Terim Galatasaray turu geçemezse bu cezaları Ankaragücü ve Göztepe maçlarında çekecek.

Rakipleriyle oynayacakları bazı maçlarda yok

Bu arada teknik direktör Fatih Terim, özellikle şampiyonluk yolundaki rakipleriyle oynayacağı maçlarda takımını yalnız bırakmış olacak. Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında deneyimli teknik adamın yerine belirlenen bir yardımcısı kulübede olacak. (AJANSSPOR)

Garry Rodrigues: 3 maç men - 7 bin 800 TL 

Kayserispor (D), Konyaspor, Beşiktaş (D)

Hasan Şaş: 8 maç men - 20 bin 800 TL 

Kayserispor (D), Konyaspor, Beşiktaş (D), Çaykur Rizespor, Başakşehir (D), Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur 1 ve 2. maçları.

Badou N'diaye: 5 maç men - 13 bin TL 

Kayserispor (D), Konyaspor, Beşiktaş (D), Çaykur Rizespor, Başakşehir (D)

Ryan Donk: 6 maç men - 15 bin 600 TL 

Kayserispor (D), Konyaspor, Beşiktaş (D), Çaykur Rizespor, Başakşehir (D), Sivasspor

Jailson: 8 maç men - 20 bin 800 TL 

Alanyaspor, Trabzonspor (D), Kasımpaşa, Akhisarspor (D), BB Erzurumspor, Antalyaspor (D), Ziraat Türkiye Kupası 5. tur 1 ve 2. maçları.

Soldado: 6 maç men - 15 bin 600 TL 

Alanyaspor, Trabzonspor (D), Kasımpaşa, Akhisarspor (D), BB Erzurumspor, Antalyaspor (D)

Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atlayamayan takımların cezalı oyuncuları ve hocaları ligde oynanacak olan karşılaşmalarda cezalarını tamamlayacak.

8 maç ve üzeri cezası bulunan oyuncular ve teknik adamlar:

Jailson 8 maç

Hasan Şaş 8 maç

Senin için hazırladığımız haberler