Fenerbahçe'den ikinci Sinan Bolat harekatı! Görüşme yapıldı

29.05.2022 - 14:09 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 14:12

Fenerbahçe'de ikinci kaleci durumundaki Berke Özer'in takımdan ayrılmasının ardından yerini doldurmak için tecrübeli kaleci ile transfer görüşmeleri başladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den ikinci Sinan Bolat harekatı! Görüşme yapıldı

Fenerbahçe'de bu sezon Altay Bayındır'ın uzun süreli sakatlığında kale 22 yaşındaki Berke Özer'e emanet edilmişti. 19 maçta sarı lacivertlilerin kalesini koruyan Berke sözleşmesinin sona ermesinin ardından yönetimle yaptığı sözleşme yenileme görüşmelerinde anlaşma sağlayamayarak takımdan ayrıldı.

Sinan Bolat yeniden gündemde

 

Fenerbahçe, Berke Özer'in takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışları hız kazandı. Altay Bayındır'a iyi bir yedek arayan sarı-lacivertlilerde devre arasında girişimde bulunulan Sinan Bolat ismi yeniden gündeme geldi. 

Görüşme yapıldı

 

Fotomaç'ta yer alan habere göre; sarı lacivertliler Belçika ekibi Gent ile kontratı sona eren 33 yaşındaki kaleci ile yeniden harekete geçti. Fenerbahçe yönetimi Sinan Bolat ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Belotti müjdesi! Torino başkanı açıkladı
Habere Git

Son kararı Jesus verecek

 

Listede yer alan diğer kaleci adayları ile de masaya oturacak olan Fenerbahçe'de, son kararı Jorge Jesus ve ekibi verecek.

Senin için hazırladığımız haberler