Fenerbahçe, Berke'nin yerine Ertuğrul Taşkıran'ı transfer edecek

20.04.2022 - 09:34 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 16:35

Fenerbahçe, yeni sezon için Altay Bayındır'ın alternatifi olarak altyapısından yetişen ve şu anda Kasımpaşa'da forma giyen Ertuğrul Taşkıran'ı gündemine aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Berke'nin yerine Ertuğrul Taşkıran'ı transfer edecek

Fenerbahçe gelecek sezonun kadrosunu erkenden inşa etmeye başladı. Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın arkasında yedek bekleyen Berke Özer düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek için ayrılmak istediğini yönetime iletmişti.

Böylece sarı-lacivertliler ile genç eldiven arasındaki kontrat uzatma pazarlıkları sona ermişti. Fenerbahçe yeni sezonda Altay'ın yedeği olacak ismi aramaya başlarken eski futbolcusunu gündeme aldı.

Berke'nin yerine Ertuğrul Taşkıran

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sarı lacivertliler Altay Bayındır'ın alternatifi olarak kariyerini Kasımpaşa'da sürdüren Ertuğrul Taşkıran'da karar kıldı. İstanbul ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki kaleci için Kasımpaşa ile pazarlıklarda sona gelindi.

Kulüpler resmen anlaştıktan sonra Ertuğrul'un temsilcisi ile Kanarya masaya oturacak.

Ertuğrul Taşkıran'ın bu sezonki performansı

Kasımpaşa'da ikinci yılını geçiren Ertuğrul, beyaz lacivertli formayla bu sezon 25 maçta forma giyerken kalesinde 33 gol gördü. 32 yaşındaki tecrübeli eldiven 6 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı. 

İlgini Çekebilir
Tanju Çolak'ın Turgut Özal iddiasına Fenerbahçe tarafından yanıt!
Habere Git

2005 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu

Bilindiği üzere, Ertuğrul Taşkıran 2005 yılında Kartalspor altyapısından sarı-lacivertli takıma transfer olmuştu. İlk olarak Fenerbahçe U21 ile maça çıkan Taşkıran 2011 yılında Samsunspor, 2012 yılında Kayserispor, 2014 yılında Sivasspor'a kiralandı.

Transfermarkt verilerine göre tecrübeli kaleci 2017 yılında 400 bin Euro bonservis bedeliyle TFF 1. Lig ekibi Boluspor'a transfer oldu.

Kasımpaşa'ya bedelsiz gitti

Boluspor'da sadece 6 maçta sahaya çıkan 32 yaşındaki kaleci 2018 yılında ise Konyaspor'a; 2020 yılında ise yeşil-beyazlı takımdan Kasımpaşa kulübüne bedelsiz olarak transfer oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler