Fenerbahçe, Flamengo'dan Gustavo Henrique ile anlaşma sağladı!

22.07.2022 - 09:55 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 09:47

Takımdan ayrılacak olan Kim Min Jae'nin yerine stoper arayışlarına başlayan Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden Gustavo Henrique ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Flamengo'dan Gustavo Henrique ile anlaşma sağladı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Stoper arayışlarında ilk olarak Fluminense'den Nino'yu gündemine alan Fenerbahçe, Brezilya ekibinin 6 milyon Euro istemesi nedeniyle bu transferi askıya almıştı. Sarı lacivertliler bu kez, Willian Arao'yu transfer ettiği Flamengo'nun savunma oyuncusu Gustavo Henrique için harekete geçti.   

Gustavo Henrique ile anlaşma sağlandı

O Dia gazetesi muhabiri Vene Casagrande'nin haberine göre; Fenerbahçe, Gustavo Henrique'nin menajeriyle dün gerçekleştirdiği video konferans görüşmelerinde bulundu. Sarı-lacivertliler 29 yaşındaki stoperin menajerleriyle maaş ve sözleşme süresi konusunda oyuncu el sıkıştı.

Flamengo'ya 2,5 milyon Euro'luk teklif yapılacak, 48 saatte yanıt istenecek 

Habere göre; Fenerbahçe, Flamengo'ya Gustavo için kısa sürede 2,5 milyon Euro'luk resmi teklifte bulunacak ve cevap verilmesi için Brezilya kulübüne 48 saat süre tanıyacak. İki kulübün yarından itibaren resmi görüşmelere başlaması bekleniyor.

Flamengo da sıcak bakıyor

Gazeteci Vene Casagrande, Flamengo'nun Fenerbahçe'nin teklifine karşı bir teklif sunmasını beklediğini ancak kırmızı siyahlıların Gustavo Henrique'nin transferi için istekli olduklarını belirtti. Gustavo'nun Aralık 2023'te sona erecek sözleşmesi nedeniyle 29 yaşındaki stoperin satışı için en uygun zaman olduğunu düşünen Flamengo kulübü ayrıca tecrübeli oyuncunun yüksek maliyetinden de kurtulmuş olacak.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'de sırada sol bek var! İşte gündemdeki isim...
Habere Git

Aynı takımdan ikinci transfer

Gustavo Henrique'nin Fenerbahçe'ye transferinin olumlu olarak en kısa zamanda tamamlanması beklenirken, sarı lacivertliler Willian Arao''dan sonra Flamengo'dan aynı transfer döneminde ikinci futbolcuyu kadrosuna katmış olacak.

Gustavo Henrique'nin kariyeri

Futbola Santos altyapısında başlayan Gustavo Henrique, 3 yıl önce bedelsiz olarak Flamengo'ya transfer oldu. Profesyonel kariyerinde 219 resmi maça çıkan Henrique, 15 gol atıp 5 de asist üretti. 29 yaşındaki tecrübeli savunmacının Flamengo ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro

1.96 m boyundaki 29 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezon Flamengo formasıyla 10 maçta forma giyerken, 2 de gol kaydetti. Gustavo bu karşılaşmalarda 2 de sarı kart gördü. Brezilyalı sacunmacının güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler