İşte Fenerbahçe 2021-2022! Teknik direktör, transferler, resmi teklif gelenler...

Eren Tuncay
09.05.2021 - 12:02 | Son Güncellenme: 09.05.2021 - 15:24

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Galatasaray ile amansız yarış içine giren Fenerbahçe bir yandan da transfer harekatını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Dorukhan Toköz, Vedat Muriç ve Olivier Giroud ile anlaşma sağlandı. İşte tüm detaylar...

İşte Fenerbahçe 2021-2022! Teknik direktör, transferler, resmi teklif gelenler...

Aygün ÖZİPEK – AJANSSPOR

Erol Bulut’un istifası sonrası teknik direktörlük için dünya çapında iki isim ile görüşme yapan Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu bu konudaki son kararını verdi.

Wenger ve Löw ile görüşüldü

Başkan Ali Koç önce Arsene Wenger ile bir araya geldi. Sözleşme detaylarına kadar her şey masaya yatırılırken bir yandan da Alman Milli takımını bırakacağını açıklayan Löw ile de detaylı görüşmeler yapıldı. Her iki hocadan da olumlu yanıt alan Ali Koç’u, Emre Belözoğlu’nun gösterdiği saha içi performansı çok etkiledi ve iki isimden vazgeçmesine sebep oldu. Yönetim sezon sonu Emre Belözoğlu ile 3 senelik bir anlaşmaya imza atacak.

Ozan Tufan’a 16 milyon Euro

Fenerbahçe’nin futboldaki çıkışı sürerken bir yandan da oynadığı futbol ile birçok dev kulübün transfer listesine giren isimler için teklifler kulübe resmi olarak gelmeye başladı. Ozan Tufan için serbest kalma bedeli 20 milyon Euro belirlendi. Futbolcu için Crystal Palace kulübünden 16 milyon Euro resmi teklif geldi. Görüşmeler sürüyor.

Attila Szalai için Rusya, Almanya ve İngilizler istekli

Bonservis bedeli 22 milyon olarak belirlenen Szalai için Rusya, Almanya ve İngiltere’den resmi teklifler geldi. 

Mert Hakan Yandaş için 7.5 milyon Euro isteniyor

Fransa ve İtalya’dan Mert Hakan Yandaş için teklif gelirken kulüp futbolcu için 7.5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Samatta’yı Club Brugge istiyor

Öte yandan Samatta için ise Club Brugge 3.5 milyon Euro teklif etti. Bu konuda son karar önümüzdeki günlerde yönetim karar verecek.

Belözoğlu istedi, Dorukhan Toköz tamam

Emre Belözoğlu'nun transfer listesinde bulunan Edin Visca, Dorukhan Toköz, Vedat Muriç ve Olivier Giroud ile tamasa geçildi. Dorukhan Toköz ile her konuda anlaşma sağlandı. Lazio’ya bu sezon başında satılan Vedat Muriç de Fenerbahçe’nin transfer listesinde. Oyuncu, 1 seneliğine kiralık olarak eski takımına geri dönecek.

Visca, Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söyledi

Başakşehir formasını giyen ve 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden Edin Visca için 2 futbolcu+para teklifi yapıldı. Edin Visca, Fenerbahçe’ye transfer olmak istediğini yönetime bildirirken görüşmeler sürüyor.

Dünya şampiyonuyla anlaşma tamam

Chelsea formasını giyen, sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Olivier Giroud ile temasa geçildi ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Giroud uzun süre Arsenal’de Mesut Özil ile aynı takımda oynamıştı. Oyuncunun Fransa Milli takımı ile Dünya Şampiyonluğu bulunuyor.

Kanatlara takviye

Diego Perotti’nin sakatlığı, Bright Samuel Osayi ve Ferdi Kadıoğlu’nun gösterdiği performans sarı lacivertlilerde kanatlar için de çalışma yapmasına neden oldu. İki kanat oyuncusunu takıma dahil etmek için detaylı çalışmalar yapılıyor.

Gökhan Gönül futbolu bırakıyor

Fenerbahçe’de yaprak dökümü de sezon sonu yaşanacak. Gökhan Gönül emekliye ayrılacak ve teknik kadroda yer alacak.

Takımdan gidecekler

Geldiği günden bu yana takıma katkı sağlayamayan Cisse, Samatta, Thiam, Lemos, Serdar Aziz, Tisserand, Sadık gibi isimler ile yollar ayrılacak. Bu futbolcuların takasta kullanılması bekleniyor.

Kale Altay Bayındır ve Berke Özer’in

Kale içinde revizyona gidilecek ve Harun Tekin ile Oytun Özdoğan ile ilgili karar sezon sonu verilecek. Belçika’da kiralık olarak forma giyen Berke Özer yeni sezonda takıma geri getirilerek ve Altay Bayındır ile forma savaşı verecek.

Senin için hazırladığımız haberler