Fenerbahçe, Alexander Sörloth'u Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
06.07.2022 - 09:33 | Son Güncellenme: 06.07.2022 - 10:00

Fenerbahçe yönetimi, hücum hattını tartışılmayacak yeni bir golcüyle güçlendirmek istiyor. Yıldız golcü transferi hedefiyle yola çıkan sarı-lacivertlilerde çok önemli bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe, Alexander Sörloth'u Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Jorge Jesus yönetiminde Şampiyonlar Ligi'ne adını yazdırmak ve Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Fenerbahçe , transferde yeniden atağa kalktı. Yaz transfer döneminde şimdiye kadar Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor’u renklerine bağlayan Fenerbahçe’de golcü arayışı sürüyor.

En önemli sorun maliyet

Mergim Berisha, Serdar Dursun, Enner Valencia ve Ally Samatta gibi isimler kadroda olduğu için sarı-lacivertliler hücum hattına alınacak yeni isimle ilgili acele etmiyor ve en doğru kararı vermeye çalışıyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda maliyet de önemli bir sorun olarak öne çıkıyor.

Sörtloth yeniden gündemde

Skorer'in haberine göre; Transfer listesinde yer alan isimlerin maliyeti yüksek olduğu için şimdiye kadar farklı oyuncular gündeme geldi. Bu isimlerden biri de Alexander Sörloth oldu. Sarı-lacivertlilerin, Norveçli golcüyü yeniden gündeme aldığı öğrenildi.

Jorge Jesus tartışılmayacak golcü istiyor

Fenerbahçe’yi Süper Lig’de 8 yıl sonra şampiyonluğa taşımaya kararlı olan Teknik Direktör Jorge Jesus’un hücum hattının tartışılmayacak bir isimle güçlendirilmesini istediği aktarıldı.

20 milyon Euro'ya gitmişti

Portekizli hocanın tüm taleplerini yerine getirmeye çalışan yönetimin bu nedenle Sörloth için girişimlere hız verdiği vurgulandı. Trabzonspor formasıyla iki yıl önce Süper Lig’de 24 gol kaydeden Norveçli forvet, 20 milyon euro karşılığında RB Leipzig’e transfer olmuştu.

42 maçta 7 gol attı

Geçen sezon kiralık olarak Real Sociedad’da top koşturan Sörloth, 42 resmi maçta 7 gol kaydetti. Fenerbahçe’nin Sörloth için RB Leipzig’e kısa süre içinde resmi teklif yapacağı ileri sürüldü. Bu teklifin satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama şeklinde olabileceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler