İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki dünya yıldızı! Jose Mourinho bizzat arayıp çağırdı

07.06.2024 - 10:30 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 10:45

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun imzasının ardından transfer harekatı hız kazandı. Portekizli hoca eski öğrencisi dünya yıldınızı bizzat arayarak sarı lacivertli kulübe çağırdı. İşte detaylar...

İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki dünya yıldızı! Jose Mourinho bizzat arayıp çağırdı

AJANSSPOR - HABER

Jose Mourinho'yu teknik direktörlüğe getirerek dünya futbol kamuoyunu sallayan Fenerbahçe, transferde de bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

"Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracağız"

Başkanlığa yeniden aday olan Ali Koç, dün akşam kongre üyeleriyle gerçekleştiridği buluşmada, "Yapacağımız takviyelerle Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracağız. Belki bu takım 99 puan alamayacak ama bu takım şampiyon olacak.” dedi.

Heung-min Son bombası

Ali Koç'un bahsettiği gibi rüya takım kurmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin transferdeki hedeflerinden birinin Premier Lig ekibi Tottenham'ın 31 yaşındaki Güney Koreli yıldızı Heung-min Son olduğu ileri sürüldü.

Mourinho bizzat aralıp Fenerbahçe'ye çağırdı

Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe'nin yeni hocası Jose Mourinho'nun Tottenham'ı çalıştıırdığı dönemden oyuncusu olan Heung-min Son'u bizzat arayarak Fenerbahçe'ye gelmesini söyledi. 

Mourinho etkisiyle transfer gerçekleşebilir

İngiliz basını, Tottenham ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan, müthiş sürati nedeniyle "Uçan Koreli" olarak adlandırılan 31 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinin Mourinho etkisiyle transferin gerçekleşebileceğini belirtti.

Suudi Arabistan da talibi var

Öte yandan Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımı da yıldız futbolcuyla yakından ilgileniyor. Ancak Al-Ittihad için ilk hedefin Salah olduğu, bu transferin gerçekleşmemesi halinde Son’a yönelecekleri öne sürüldü.

Haberde, Tottenham Menajeri Postecoglou’nun da Heung Min-Son’un mutlaka takımda kalmasını istediğini yönetime ilettiği vurgulansa da henüz tecrübeli yıldıza yeni sözleşme önermediği aktarıldı.

En iyi dönemini Mourinho ile yaşadı

2013'te hamburg'dan 12,5 milyon euro karşılığında transfer edildiğinden bu yana Tottenham forması giyen Heung-min Son, kariyerinin en iyi dönemlerinden birini Jose Mourinho ile birlikte yaşadı. Son, Mourinho ile çıktığı 70 resmi maçta 29 gol atarken, 25 de asist yapmıştı.

Güncel piyasa değeri 45 milyon Euro

Gancel piyasa değeri 45 milyon euro olan Güney Koreli yıldız, bu sezon 36 maçta 17 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Ülkesinin milli takımınını da değişmez ismi olan 31 yaşındaki futbolcu 126 maçta 48 gol ve 20 asistlik katkı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler