İşte Fenerbahçe'nin Oğuz Aydın transferinin perde arkası! "Evet" dememiş...

Özgür Koç
17.07.2024 - 09:36 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 14:50

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ın transferinin perde arkası ortaya çıktı. İşte detaylar...

İşte Fenerbahçe'nin Oğuz Aydın transferinin perde arkası! "Evet" dememiş...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Alanyaspor'dan 23 yaşındaki Oğuz Aydın ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından transfer süreciyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. 

Galatasaray'da istemişti

Fanatik'in haberine göre; genç futbolcuyu daha önce Galatasaray uzun bir süre kadrosuna katmak için uğraşmıştı. Öyle ki Sarı-Kırmızılılar, Akdeniz ekibi ile uzun bir süre boyunca pazarlık yapmıştı. 

Galatasaray "evet" demedi

Haberin detayında, Oğuz Aydın'ın en başından beri Fenerbahçe’ye gitmek istediği kaydedildi. Bu yüzden 23 yaşındaki futbolcunun transfer görüşmeleri sırasında Galatasaray yönetimine, "Evet" demediği bildirildi. Aydın’ın, bu sebepten dolayı da Alanya ekibine sürekli olarak Fenerbahçe’ye gitmek için bastırdığı belirtildi. İşin sonunda da genç oyuncunun istediği oldu.

Geçen sezon Alanyaspor forması ile toplamda 38 maçta forma giyen Oğuz Aydın, 13 gol atarken takımına 8 asistlik katkı sundu. 

238 bin Euro'ya transfer oldu

Hücum hattında; sağ kanat, sol kanat ve santrfor hatlarında forma giyebilme özelliği bulunan çok yönlü futbolcu, Alanyaspor’a 3 yıl önce Bucaspor’dan 238 bin Euro karşılığında transfer edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler