İşte Fenerbahçe'nin RAMS Park'taki kutlamasının perde arkası! Spor Şube'den uyarı...

Özgür Koç
21.05.2024 - 09:35 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 10:00

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcuların Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşmanın ardından RAMS Park'ta yaptıkları kutlama gece damga vuran olaylardan olmuştu. Kutlamayla ilgili detaylar ortaya çıktı.

İşte Fenerbahçe'nin RAMS Park'taki kutlamasının perde arkası! Spor Şube'den uyarı...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe 6 puan geride olduğu rakibi Galatasaray ile deplasmanda karşılaştığı derbi maçtan 10 kişi kalmasına rağmen 3 puan puanla ayrıldı. Sarı lacivertliler ezeli rakibinin şampiyonluğu ilan etmesini engellemesinin yanı sıra kendi şampiyonluk şansını da son haftaya taşımayı başardı.

Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Başkan Ali Koç ve sarı lacivertli yöneticilerin futbolcular ile birlikte RAMS Park zemininde galibiyeti kutladı. Kutlama sırasında yaşanan olaylar geceye damga vurdu. 

Spor Şube'den uyarı

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe’nin maç sonunda RAMS Park’taki sevincinin ardından çıkan olayların detayları da belli oldu. Maç bittikten sonra deplasman tribününde yer alan taraftarlarının yanına giden futbolcular, spor şubenin gerginlik çıkmaması için yaptığı uyarının ardından soyunma odasına gitti. Ardından sarı-lacivertli futbolseverlerin ‘Biz sizin için buraya geldik, ama siz bizimle sevinmediniz’ mesajı üzerine tekrar sahaya çıkmak istedi.

3-5 taraftar kaldı

Başkan Ali Koç’un da stada gelişinin ardından sarı-lacivertli kafilenin sahaya girişine izin verildi. Ancak takım ve yönetim sahaya çıktığı anda tribünlerin boşaltıldığı ve sadece 3-5 taraftarın kaldığı gözlendi. Ardından bayrak açılmak istenince olaylar patlak verdi.

Öte yandan çıkışta bir arbede daha yaşandığı öğrenildi. Galatasaraylı bir yöneticinin de “Ali Koç’un polisi olmayın, Türk polisi olun” dediği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler