İşte Fenerbahçe’nin transfer edemediği isimler!

08.03.2017 - 15:56 | Son Güncellenme: 08.03.2017 - 15:56

AJANSSPOR ÖZEL  - Fenerbahçe’de forma giyen Oleksandr Karavaiev’in menajerliğini üstlenen Doğan Ercan, teknik direktör Dick Advocaat’ın listesinde yer alan ve Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği ancak, gerçekleştiremediği futbolcuları açıkladı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Ercan, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

İşte Fenerbahçe’nin transfer etmek isteyip de edemediği oyuncularla ilgili Ercan’ın açıklamaları :

“Fenerbahçe’nin istediği oyuncuları kulüpleri bırakmadı”

Herkes Fenerbahçe yönetimine transfer yapmadı diye kızıyor. Fenerbahçe’nin istediği transferler gerçekleşseydi 5-6 puan öndeydi bu takım. İstedikleri oyuncuları kulüpleri bırakmıyordu. Suçlama yaparken de dikkat etmek gerekiyor. Oyuncu istiyor ama kulübü bırakmıyor. Böyle bir durum da var. Teknik direktör Dick Advocaat’ın istediği oyuncuların bazılarını biliyorum. Terör olayları falan bahane değil.

“Advocaat Sergi Sydorcuk’u çok istemişti”

Sergiy Sydorcuk transferini çok istemişti Dick Advocaat. Dinamo Kiev başkanı bırakmadı. Orada aldığı paranın %75’ine buraya geliyordu. Kim gelir? Kiev başkanı bırakmadı. Bu futbolcu aldığı paradan çok daha az paraya geliyordu. Takıma da yardım edebilirdi. 2-3 oyuncu daha var ama geride kaldı. Rusya’dan ve Ukrayna’dan da vardı bazı isimler. İsim açıklamak istemiyorum. Türk kulüplerinin şartlarına uyan tipte oyuncular vardı. Hollandalı oyuncularda ne var bilmiyorum. 5-6 milyon Euro kazanıyorlar. Anlamıyorum.

“Ivelin Popov da Dick Advocaat’ın istediği isimlerden biriydi”

Gaziantepspor’da oynayan Ivelin Popov vardı. O da kulübü fazla para isteyince Fenerbahçe’ye transfer olmadı. Fenerbahçe’ye gelebilme ihtimali vardı aslında. Mesela Fenerbahçe’de Karavaiev önce kendini kabul ettirecek. Ondan sonra kulüp gerekeni yapar. Hiçbir şey yapmadan 1,5 milyon Euro veriyorlar. Bu konuda örnekler var.

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler