Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

İsa Kethüda
27.08.2021 - 12:23 | Son Güncellenme: 27.08.2021 - 14:51

Fenerbahçe haberleri... 2021/22 sezonu UEFA Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimleri bugün İstanbul'da çekildi. Fenerbahçe'nin rakipleri de belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

AJANSSPOR-HABER

2021/22 sezonu UEFA Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimleri bugün İstanbul'da yapıldı. 

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ve futbol dünyasından çok sayıda yerli ve yabancı davetlinin katıldığı UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat 13.00'te başladı. 

Kura çekimlerinde, UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin de rakipleri belli oldu.

İşte sarı-lacivertli takımın rakipleri:

  • Olympiakos
  • E. Frankfurt
  • Fenerbahçe
  • Royal Antwerp

Gruplarda ilk karşılaşmalar 16 Eylül Perşembe günü oynanacak. Grup maçları 9 Aralık’ta son bulacak. Final ise 25 Mayıs tarihinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da oynanacak.


UEFA Avrupa Ligi'nin grup aşamasında ilk sırayı alacak takımlar direkt olarak son 16 turuna yükselecek. Grubunu ikinci sırada bitirecek ekipler ise son 24 takım arasına girecek ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını üçüncü tamamlayacak 8 takımla eşleşecek. Grubunu üçüncü sırada noktalayacak takımlar ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise son 24 takım arasına adını yazdıracak.

Valbuena'dan Fenerbahçe paylaşımı

2017-2019 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve şu anda Olympiakos forması giyen Valbuena, Fenerbahçe ile eşleştikleri kura sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Fransız futbolcu, "Çok yakında görüşürüz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler