Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ı transfer etti

Feride Kara
03.08.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 22:02

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın kiralanması için Göztepe ile anlaşma sağladı. Genç file bekçisi Eğribayat ile sarı lacivertliler 1+3 yıl sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ı transfer etti

Fenerbahçe 24 yaşındaki file bekçisi İrfan Can Eğribayat'ın kiralık transferi konusunda Göztepe ile anlaşma sağladı. Sarı lacivertli takım İrfan Can Eğribayat ile 1+3 yıl sözleşme imzalayarak satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonu yer almazken Fenerbahçe sezon sonunda futbolcunun göstereceği performansı dikkate alarak karar verecek.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe genç oyuncuyu Göztepe'ye kiraladı!
Habere Git

32 maçta forma giydi

Adanaspor altyapısından çıkan İrfan Can, 2020 yılında Göztepe'ye transfer olmuştu. Sarı kırmızılı takım ile sözleşmesi Haziran 2025'te bitecek olan 24 yaşındaki file bekçisi geçtiğimiz sezon Süper Lig'de sarı-kırmızılı formayı 32 maçta giydi ve kalesinde 50 gol gördü. 
 

Fenerbahçe'nin yeni transferi genç kaleci İrfan Can Eğribayat, ''Fenerbahçe çok ayrı bir camia. Burada olduğum için mutlu ve gururluyum. Bu formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarlarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Selahattin Baki ise transfer hakkında, ''Global transferlere devam ederken Türk merkezli yapılanmayı da unutmuyoruz. İrfan Can'ı bir süredir takip ediyorduk. Hocamızla beraber yaptığımız çalışmalarda en öndeki adaylarımızdan biriydi. İrfan Can'ın da isteğiyle bu işi bitirdik, hayırlı olsun.'' ifadelerini kullandı.
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler