Fenerbahçe Marco Fabian ile anlaştı! Marco Fabian'ı tanıyalım

25.08.2018 - 19:58 | Son Güncellenme: 25.08.2018 - 21:15

Marco Fabian kimdir, kaç yaşında? Giuliano'nun takımdan ayrılmasının ardından 10 numara pozisyonu için transfer arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt'un 29 yaşındaki Meksikalı oyuncusu Marco Fabian ile anlaştı. Peki, Fenerbahçe'nin yeni transferi Marco Fabian kimdir? Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Marco Fabian kimdir, kaç yaşında? Marco Fabian'ın bonservisi ne kadar? Meksikalı oyuncunun Transfermarkt ve Maçkolik değelerini haberimizde bulabilirsiniz...

Fenerbahçe Marco Fabian ile anlaştı! Marco Fabian'ı tanıyalım

Fenerbahçe'nin yeni transferi Marco Fabian kimdir, kaç yaşında? Giuliano'nun takımdan ayrılmasının ardından 10 numara pozisyonu için transfer arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt'un 29 yaşındaki Meksikalı yıldız ile anlaşmaya vardı. Peki, Fenerbahçe'nin yeni transferi Marco Fabian kimdir? Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Peki, Marco Fabian'ın bonservis bedeli ne kadar? Meksikalı futbolcu Marco Fabian'ın Transfermarkt değeri nedir? İşte detaylı bilgiler...

 21 Temmuz 1989 tarihinde, Meksika'nın Guadalajara kentinde doğan Marco Fabian, futbola da Guadalajara altyapısında başladı.

2008 yılında Chivas'a giden ve 6 yıl kulübün formasını terleten Marco Fabian, 2014'te Cruz Azul'e kiralandı. Fabian, Ocak 2016'da ise 3,7 milyon euro karşılığında Eintracht Frankfurt'a transfer oldu.

Alman ekibi ile 4 sezonda 49 maça çıkan Meksikalı futbolcu, 8 gol kaydetti. Oynadığı takımların tamamında ise 245 maçta 68 golü bulunuyor.

Meksika Milli Takım formasını 31 kez giyen yıldız isim 5 gol atmayı başardı.

Marco Fabian nasıl bir futbolcu?

Asıl mevkisi forvet arkası olan Marco Fabian, ihtiyaç halinde kanatlarda da oynayabiliyor. Duran top becerisi oldukça yüksek olan Fabian, topu ileride tutup takımını rakip sahaya yerleştirebiliyor. (Goal)

Marco Fabian'ın Transfermarkt verileri

Meksikalı oyuncunun Transfermarkt verilerine göre 4.5 milyon Euro bonservis bedeli bulunuyor.

Marco Fabian'ın bonservis bedeli ne kadar?

Fenerbahçe, bu transfer için Eintracht Frankfurt'a 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecekken, Marco Fabian'a da senelik 1.5 milyon Euro maaş verilecek.

29 yaşındaki Meksikalı orta saha, yarın İstanbul'da olacak.

Senin için hazırladığımız haberler