İşte Ferdi Kadıoğlu'nun çıkacağı ilk maç!

10.09.2024 - 20:48 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 20:57

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'den Brighton'a rekor bedelle transfer olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun çıkacağı ilk maç belli oldu.

İşte Ferdi Kadıoğlu'nun çıkacağı ilk maç!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den, İngiltere Premier Lig kulübü Brighton Hove Albion FC'ye rekor bedelle, 35 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Ferdi Kadıoğlu sahalara geri dönüyor.

Ferdi Kadıoğlu sakatlığını atlattı

Fenerbahçe'den transfer olduktan sonra İngiliz kulübünde hafif bir sakatlık geçiren ve yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalan milli futbolcunun, sakatlığını atlattığı ve Cumartesi günü Ipswich Town ile sahalarında oynayacakları Premier Lig karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi.

"Umarım bir sonraki maçta kadroda olurum"

Sakatlık durumuyla ilgili konuşan Ferdi Kadıoğlu, "Son iki gündür takımla bütün antrenmanlara katıldım. Umarım bir sonraki maçta kadroda olurum" ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki yıldız futbolcu, Brighton'ın yaz transfer döneminde yaklaşık 200 milyon Sterlin (261 milyon Dolar) maliyetle yaptığı dokuz yeni transfer arasında yer almıştı.

Brighton-Ipswich Town maçı ne zaman?

Brighton Hove Albion FC ile Ipswich Town arasındaki karşılaşma 14 Eylül Cumartesi günü oynanacak ve mücadele saat 17.00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler