Giovanni Guidetti'nin yerine Daniele Santarelli... Dev teklif

Cüneyt Muharremoğlu
06.12.2022 - 16:59 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 17:04

Voleybol haberi... Filenin Sultanları'nın yeni başantrenörlüğü için İtalyan çalıştırıcı Daniele Santarelli'ye telif götürüldü. İşte teklif edilen ücret...

Giovanni Guidetti'nin yerine Daniele Santarelli... Dev teklif

AJANSSPOR HABER

Giovanni Guidetti ile yolların ayrılmasının ardından Filenin Sultanları'nın yeni hocası için arayışlar sürüyor. Gündeme gelen son isimse Sırbistan'la yeni dünya şampiyonu olan İtalyan çalıştırıcı Daniele Santarelli.

Santarelli'ye 3 yıllık bir kontrat teklifi

İtalya'da yayın yapan Volley News sitesinin haberine göre Türkiye Voleybol Federasyonu, Daniele Santarelli'ye 3 yıllık bir kontrat önerdi. 

Yıllık 200 bin Euro verilecek

Hollanda'da Sırbistan ile Dünya şampiyonluğunu kazanan Daniele Santarelli, aynı zamanda İtalya'da Imoco Volley Conegliano'nun başında.  İtalyan çalıştırıcıya öneriler rakam ise yıllık 200 bin Euro.

İlgini Çekebilir
Mehmet Akif Üstündağ ve Guidetti'den açıklama: ''Kararı beraber aldık''
Habere Git

Sırbistan hoca arayışına başladı

Haberde, Santarelli'nin Sırbistan ile olan 2024 yılına kadar sürecek anlaşması olduğu belirtilerek şöyl denildi: "Dünya şampiyonu Sırbıstan için başarılı giden hocayla yollarını ayırmak kolay olmayacak. Ancak Sırbistan Federasyonu boş durmuyar ve şimdeden başantrenörlük için yeni adaylar arıyor."

Mehmet Akif Üstündağ yeni hocayı ne zaman açıklayacak?

Haberde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın bu ayın ikinci yarısında Antalya'da yapılacak Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası öncesinde yeni hocayı açıklamak istediği bilgisi yer aldı.

Başarısız sonuçlardan sonra Guidetti ile yollar ayrıldı

Türkiye'de düzenlenen Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları üçüncü olmuştu. Dünya Voleybol Şampiyonası'na  çeyrek finalde ABD'yi yenilerek turnuvaya veda eden Türkiye'de başarısız sonuçların ardından Guidetti ile yollar ayrılmıştı.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın rakipleri belli oldu
Habere Git

Santarelli "Hayallerimde Türkiye'de çalışmak var" demişti

İtalyan çalıştırıcı Santarelli, mayıs 2022'de Voleybol'un Sesi sitesine yaptığı açıklamada "Büyümek ve gelişmek isteyen her insanın ve her koçun dünyanın en iyileriyle çalışabilme, farklı deneyimlere sahip olma hayallerinin olduğuna inanıyorum. Hayallerimde bir gün Türkiye'de çalışma umudu var" demişti.

Sırbistan ile altın sezon

1981 doğumlu İtalyan çalıştırıcı Santarelli, Sırbistan ile altın sezonunu geçirdi. Sırbistan bu yıl hem Dünya Şampiyonluğu'nu hem Milletler Ligi'ni hem de Akdeniz Oyunları'nı kazandı. 

Giovanni Guidetti'nin en büyük rakibi Danielle Santarelli

Danielle Santarelli ile Giovanni Guidetti arasında büyük rekabet bulunuyor.  Şampiyonlar Ligi'nde Santarelli'nin başında bulunduğu Imoco Volley Conegliano ile Giovanni Guidetti'nin çalıştırdığı Vakıfbank son iki yılda iki kez finalde karşı karşıya geldi. 2020-21'de İtalyan takımı 2021-22'de ise Vakıfbank finalde güldü. İki takım bu yıl en büyük şampiyon adayları. Santarelli, 2017-18 sezonunda Şampiyonlar Ligi kupasını kadırmayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler