İlk büyük maçın hakemi belli oldu

16.08.2023 - 15:15 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 15:20

Trendyol Süper Lig'de bu sezonun ilk büyük maçında Galatasaray, Trabzonspor'u konuk edecek. Deve maçın hakemi belli oldu. İşte detaylar…

İlk büyük maçın hakemi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Ligin bu sezonki ilk büyük maçı Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasını Atilla Karaoğlan yönetecek.

Geçen sezon da Galatasaray-Trabzonspor maçını yönetti

Sakarya bölgesinin hakemi Atilla Karaoğlan’ın CV’sinde, iki İstanbul derbisi bulunuyor. Daha önce Galatasaray-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Galatasaray derbilerini yöneten Karaoğlan, geçen sezonki Galatasaray-Trabzonspor maçının da düdük çaldı. 

Cim Bom ilk galibiyetini istiyor

Sarı-Kırmızılılar ligdeki ilk galibiyetini kazanmak istiyor. Cim Bom, çıktığı ilk maçta Kayserispor ile 0-0 berabere kalmıştı. Hafta içinde Olimpija’yı eleyerek Şampiyonlar Ligi elemelerinde bir üst tura yükselen Sarı-Kırmızılılar, ligde de siftahı Trabzonspor maçıyla yapmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Apple, Süper Lig’in yayın haklarını ne zaman alacak?
Habere Git

Bjelica 2'de 2 peşinde

Trabzonspor, ligin ilk maçında Antalyaspor’u 1-0’lık skorla geçmişti. Bordo-Mavililer, 19 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçına üç puan parolasıyla çıkacak. Trabzonspor’un teknik direktörü Nenad Bjelica, deplasmanda kazanıp lige ikide ikiyle başlamak istiyor.

Galatasaray-Trabzonspor maçı nerede, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray-Trabzonspor maçı Rams Park’ta oynanacak. Maçın başlama saati 21.45 olurken Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler