Rezan Epözdemir'den Galatasaray'a Stadyum Sponsorluk Teklifi

İsa Kethüda
24.06.2023 - 10:35 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 11:55

Galatasaray'da bir dönem başkan yardımcılığı görevini yürüten Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, sarı-kırmızılı kulübe sürpriz bir sponsorluk teklifinde bulundu. Detaylar.

Rezan Epözdemir'den Galatasaray'a Stadyum Sponsorluk Teklifi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir, stadyum ismi sponsorluğu için harekete geçti. İşte detaylar...

Teklif 214 milyon 500 bin TL

Sabah'ta yer alan habere göre; 2023-24, 2024-25, 2025-26 sezonlarını kapsayan hali hazırda NEF ile yapılan anlaşmadaki sponsorluk bedellerinin yüzde 30 artırılarak toplamda 214 milyon 500 bin TL ödemeyi teklif eden Epözdemir, stat isim sponsorluğuyla ilgili bir talebinin olmadığını belirterek stadın adının "Ali Sami Yen Stadı" olarak değiştirilmesini teklif etti.

"Galatasaray, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür"

Galatasaray'ın eğitim ve kültür kurumu olduğuna dikkat çeken Epözdemir, "Galatasaray, kökleri, sosyalleşme süreci ve değer yargılarıyla Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. 

İlgini Çekebilir
Devler, Galatasaraylı yıldızın peşinde!
Habere Git

"Stadımıza en fazla yakışın isim Ali Sami Yen ismidir"

İşbu sebeple Galatasaray'ın mabedi olan stadımıza en fazla yakışan isim, kulübümüzün kurucusu olan 'Ali Sami Yen ismidir" ifadelerini kullanırken ilgili teklif, noter onaylı olarak kulübe ve bilgi amaçlı olarak Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığına tebliğ edildi.

Rezan Epözdemir kimdir? 

Rezan Epözdemir 38 yaşındadır ve avukattır. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 2. olarak bitiren Av. Dr. Rezan Epözdemir, yüksek lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim dalında tamamlayarak onur derecesi ile mezun olmuştur.

Akabinde Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim dalında "Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması" isimli doktora tezini başarıyla tamamlayarak yüksek onur derecesi ile Hukuk Doktoru olmuştur. "Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması", "Taraf Ehliyeti" ve ''Haksız Tahrik'' olmak üzere yayınlanmış üç adet kitabı bulunan Epözdemir, çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders vermektedir.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den yeni transfer hamlesi: İtalya'dan...
Habere Git

İş, Sanat ve Spor dünyasından birçok önemli ismin vekilliğini yapan Av. Dr. Rezan Epözdemir, birçok alanda dava takibi yapmakta ve önemli şirketlere hukuk danışmanlığı yapmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü önceki yönetimde Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Epözdemir, kurucusu olduğu Analiz Hukuk Bürosun'da mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler