Galatasaray'da sürpriz aday! Yeni statta büyük emeği olan isim hazırlık yapıyor...

04.05.2021 - 11:22 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 14:01

Galatasaray'da seçim süreci devam ediyor. Liste teslimi başvurusu için 3 gün kalırken Galatasaray'da sürpriz bir isim de hazırlık yapıyor. İşte gelişmeler ve detaylar...

Galatasaray'da sürpriz aday! Yeni statta büyük emeği olan isim hazırlık yapıyor...

Burhan Can Terzi-AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray'da Metin Öztürk, Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu şu ana kadar başkanlık seçimi için aday olan isimler arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda seçim konusunda sürpriz bir hamle geldi. Detaylar haberde...

Galatasaray'da bugün yönetim kurulu toplantısı var

Mevcut başkan Mustafa Cengiz de hazırlıklarını yaparken bugün gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısı çok kritik önem taşıyor.

Işın Çelebi'den sürpriz hamle

O toplantıdan çıkacak sonuçlar sarı-kırmızılı kulübün geleceğinde belirleyici olabilir. Diğer taraftan Galatasaray kamouyu sürpriz bir aday çıkar mı sorusunu sorarken, eski yöneticilerden ve eski ekonomi bakan Işın Çelebi'den hamle geldi.

Recevik ve Özkan da onunla

Işın Çelebi, liste başvurunun son teslim tarihine kısa bir süre kala, ekip oluşturma çalışmasını başlatırken Galatasaray yönetici Mahmut Recevik ve üyelerden Begüm Özkan, Çelebi'nin listesinin oluşması için uğraş veriyor. Eğer hedeflenen liste oluşursa eski yönetici başkan adayı olacak. Ancak istenilen liste oluşmazsa vazgeçilecek.

Işın Çelebi, Polat döneminde görev yapmıştı

Adnan Polat'ın başkan olduğu dönemde Galatasaray Spor Kulübü 2. başkanlığı görevini yürüten isim Işın Çelebi'ydi. Işın Çelebi, Türk siyasetçi ve aynı zamanda akademisyenlerden biri olarak bilinir. ODTÜ Mühendislik Fakültesi Metalurji Bölümü mezunu olan Çelebi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi bölümünde de Master yaptı. İngilizce bilen Çelebi, Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi bölümünde de doktorasını yapmıştı. Bir dönem Ekonomi'den Sorumlu Devlet Bakanlığı da yapan Işın Çelebi, 70 yaşında.

TT Stadı'nda büyük emeği var

Galatasaray’ın şu anki mabedi Türk Telekom Stadı’nın proje aşamasından yapımına kadar büyük mesai harcayan ve adeta şantiyede yatıp kalkan isim Işın Çelebi olmuştu. Çelebi, bir dönem Galatasaray'ın çatı meselesi yüzünden davalık olması üzerine eleştirel sözler söylemişti.


Işın Çelebi, stadın çatısının yapılmadığı dönemde (2013 yılı Ünal Aysal dönemi) Galatasaray yönetimini eleştirmiş ve "2 senede 250 milyon dolar gelir sağlanırken, 12 milyon Euro çatı için bulunamadı mı? Bu işi devletle restleşmek ve çatıdan vazgeçmek yerine, konuşarak çözebilirlerdi. Süre alabilirlerdi. İki yıl daha uzatabilirlerdi. Ama mahkemelik olmayı ve çatıyı yapmamayı tercih ettiler. Yaptıkları, Mercedes’e LPG takmak gibi bir şey" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler