Galatasaray 4. transferini açıklayacak! Yıldız futbolcu teklifi kabul etti

25.08.2024 - 11:51 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 12:06

Kadrosunu Michy Batshuayi, Gabriel Sara ve Elias Jelert ile güçlendiren Galatasaray, Young Boys ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçının ardından 4. transferini açıklamaya hazırlanıyor.

Galatasaray 4. transferini açıklayacak! Yıldız futbolcu teklifi kabul etti

AJANSSPOR - HABER

Sezonun ilk resmi maçında Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 yenilen, ikide iki galibiyetle Süper Lig'e iyi bir giriş yapan, Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için deplasmanda 3-2 yenildiği Young Boys ile 27 Ağustos'ta tarihi bir maça çıkacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı.

Hedef önce Şampiyonlar Ligi sonra transfer

Galatasaray'da öncelikli hedef Young Boys ile oynanacak rövanş maçı... İsviçre'de rakibine 3-2 mağlup olan Cimbom, RAMS Park'ta 50 bin taraftarıyla Young Boys'u eleyerek Devler Ligi'nin yeni lig formatında yer almayı hedefliyor. Galatasaray ile Young Boys, 27 Ağustos Salı günü TSİ 22.00'de karşı karıya gelecek.

Transferde öncelik sol bek

Galatasaray'da kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, eksik bulduğu bölgelere takviye adına girişimlerde bulunuyor. Galatasaray'ın transferdeki öncelikli konu başlıklarından biri sol bek takviyesi... Derrick Köhn'ün performansından memnun olmayan Sarı-Kırmızılılar, bu bölge için önemli bir ismi kadrosuna katmak istiyor.

Hannover ile sıkıntı var

Sarı-Kırmızılılar Köhn konusunda sıkıntılar yaşıyor. Alman oyuncunun bonservis taksitlerini henüz Hannover’e ödemeyen Galatasaray'a bir ikaz daha geldi. Alman kulübüyle anlaşma sağlanamazsa Galatasaray’ın FIFA’da ciddi sıkıntılar yaşayabileceği iddia ediliyor.

Köhn satılıp, kaynak yaratılacak

Yönetimin planı ise bir sol bekle anlaşıp, Derrick Köhn’ü de onu bir süredir isteyen Bundesliga kulüplerinden birine satmak. Böylece hem Hannover’in alacağı ödenecek hem de yeni transfere bütçe ve kaynak yaratılacak.

İkinci Ismail Jakob çıkarması

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray’dan bir sol bek hamlesi daha geldi. Angelino’yu gönderip Köhn’ü alan, şimdi de Köhn’ü gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar, savunmanın solunu Ismail Jakobs’la güçlendirmenin hesapları içerisinde.

Monaco ile yeni görüşme

Senegalli oyuncu için geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmelerden beklenen sonucu alamayan Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki hafta içerisinde Fransa’ya giderek Monaco ile tekrar masaya oturacak.

Satın alma opsiyonu yerine zorunlu satın almaZorunlu satın alma ile kiralama

Yapılacak yeni transfer toplantısında, kiralama kontratına kolay şartlar içeren bir satın alma opsiyonu eklenecek. Yine mutabakat olmazsa satın alma opsiyonu, zorunlu maddeye çevrilecek.

Galatasaray'ın teklifi

Galatasaray kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro önerirken, satın alma opsiyonu 7 milyon Euro civarında olacak. Toplam bonservis bedeli konusunda kapıyı 15 milyon Euro’dan açan Monaco ile anlaşma zemini aranacak.

Teklifi kabul etti, kulüplerin anlaşmasını bekliyor

Tarafların en kötü ihtimalle 2+9 milyon Euro’ya el sıkışma ihtimali bulunuyor. Önceki gün Fransız basınında yer alan haberlere göre 25 yaşındaki sol bek de Galatasaray’ın teklifine olumlu yanıt vermiş durumda ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler