İşte Galatasaray'ın İrfan Can teklifi!

07.01.2021 - 11:11 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 11:12

Son dakika haberleri... Süper Lig'de ara transfer dönemi başladı. Galatasaray'ın orta sahaya İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek istediği haberleri gündemde yer alıyor. Galatasaray'ın İrfan Can için Başakşehir'e yaptığı teklifler ise belli oldu. İşte detaylar...

İşte Galatasaray'ın İrfan Can teklifi!

Süper Lig'de ara transfer dönemi başladı ve takımlar da transfer yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Galasataray'ın planı ise İrfan Can Kahveci'yi takıma katmak.

Son şampiyon Başakşehir'in en önemli oyuncularında biri olan İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek isteyen Galatasaray'ın teklifleri belli oldu.

İki farklı paket

Fanatik'in haberine göre sarı-kırmızılılar, iki farklı teklif paketi hazırladı. Bunlardan ilki, Diagne, Emre Akbaba artı 2 milyon Euro'ydu. Öncelikle bu teklif üzerinden bir görüşme ve pazarlık gerçekleşti. Ardından Galatasaray yönetimi, Diagne artı Luyindama önerisiyle Başakşehir'in kapısını çaldı. Başkan Göksel Gümüşdağ ve kurmaylarının, bu ikinci teklife daha olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Çok oyunculu takas

HaberTürk'te yer alan habere göre ise Galatasaray, İrfan Can Kahveci ve Enzo Crivelli için Başakşehir'e Mbaye Diagne + 5 milyon Euro teklif etti. Başakşehir ise Galatasaray'dan bu ikili için Mbaye Diagne, Yunus Akgün'ün bonservisi, Atalay Babacan'ın bonservisi ve 5 milyon Euro istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler