İşte Galatasaray'ın Marcao'ya verdiği ceza!

29.08.2021 - 12:12 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 12:20

Galatasaray haberleri... Galatasaray, Marcao ile ilgili kararını verdi. Krasnodar ve Napoli ile transferde anılan futbolcuya kaç para ceza verildi? İşte yanıtı ve detaylar...

İşte Galatasaray'ın Marcao'ya verdiği ceza!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'da gözler Marcao'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırması sebebiyle verdiği ceza belli oldu. Detaylar haberde...

Marcao'ya Galatasaray'ın verdiği ceza

Hürriyet'in haberine göre; Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atan Brezilyalı stoper Marcao'ya maaşının yüzde 10'u kadar ceza kesildi. 

90 bin Euro'dan fazla ceza verilemiyor

900 bin Euro gelir elde eden Marcao'ya yönetmelik gereği daha fazla ceza kesilemedi. Buna göre Marcao, 90 bin Euro (887 bin TL) ceza ödeyecek.

Kazancının yüzde 10'una denk geliyor

Bu olay sonrasında kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlar yapan Marcao'nun sözleşmesini inceleyen sarı kırmızılı yönetim, yıllık ücretinin en fazla yüzde 10'u kadar disiplin cezası verilebileceğini belirledi.

Cezası onanmıştı

Hatırlanacağı üzere Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Marcao'ya 8 maç ceza vermiş, Tahkim Kurulu da bu cezayı onamıştı. Marcao'nun Galatasaray'dan ayrılacağı gündemde. Oyuncuya Krasnodar ve Napoli'nin talip olduğu iddia ediliyor.

Piyasa değeri 

Marcao'nun sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam ediyor. Marcao'nun güncel transfer piyasa değeri ise 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler