İşte Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan 10 futbolcu!

23.01.2019 - 15:15 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 18:15

İşte Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan 10 futbolcu!

Transer döneminin sona ermesine sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılıların transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak, "10 futbolcu ile diyalog halindeyiz. Bu oyunculardan 2-3 tanesini renklerimize bağlayacağız." ifadelerini kullandı. İşte Galatasaray'ın transfer listesinde olan o 10 isim..

ALAN CARVALHO İki forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da ilk hedef Alan Carvalho. Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, Alan ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandığını belirtti. Transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

PATO Galatasaray transfer görüşmelerini sürdürdüğü ikinci isim ise Brezilyalı yıldız Pato. İkinci başkan Albayrak, Dubai'de sürdürdüğü transfer çalışmalarında Pato ile de bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Görüşmeye dair detay paylaşmayan Albayrak, yıldız golcünün kulübüyle ilgili halletmesi gereken problemleri olduğunu ve zamana ihtiyacı olduğunu söylemekle yetindi

BENJAMIN TETTEH Galatasaray'ın alternatifleri arasında olan genç forvet ile görüşmelerin sürdüğü, bonservisi konusunda ufak pürüzlerin olduğu belirtildi.

ADEBAYOR Medipol Başakşehir'de forma şansı bulamayan ve Demba Ba'nın transferiyle gitmesine kesin gözüyle bakılan Togolu yıldızın Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da gündeminde olduğu iddia edildi.

DIVOCK ORIGI Liverpool'un 23 yaşındaki oyuncusu Origi'yi de takibe alan Galatasaray yönetimi forvet transferlerinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı genç oyuncunun kiralanması konusunda hamle yapacak.

GREGORIE DEFREL Forvet transferi konusunda hüsran yaşamak istemeyen sarı kırmızılı camia alternatifler arasına Defrel'i de ekledi. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; Galatasaray, Roma'nın Sampdoria'ya kiraladığı Gregorie Defrel'in durumunu sordu.

VAGNER LOVE Sezon başında da Galatasaray ile adı anılan ancak son anda yaşanan ufak pürüzler nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Vagner Love'un son çare olarak görülüyor.

ADAM SZALAI Hoffenheim forması giyen 31 yaşındaki Macar forvet Adam Szalai'i transfer etmek istiyor. Tecrübeli forvet bu sezon forma giydiği 23 karşılaşmada 4 gol, 2 asist ile oynadı. Adam Szalai'nin Hoffenheim ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

ZAPATA Galatasaray, Milan'da forma giyen Cristian Zapata için teklif yaptığı iddia edildi. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Kolombiyalı yıldız için Fatih Terim'in Gattuso ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

MANGALA Savunma hattına kalıcı çözüm bulmak isteyen sarı kırmızılı ekip Manchester City'de forma şansı bulamayan Mangala'yı gündemine aldı. Aslan sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcuyu bedelsiz kiralamak için çalışmalarını sürdürüyor. (A Spor)

Senin için hazırladığımız haberler