İşte Galatasaray'ın yeni forvet hattı

02.08.2020 - 14:05 | Son Güncellenme: 02.08.2020 - 14:09

Yeni sezonda Galatasaray'ın forvet hattı nasıl olacak? Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao ve Mbaye Diagne yeni sezonda takımda yer alacak mı? İşte detaylar...

İşte Galatasaray'ın yeni forvet hattı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da kiralıktan dönen Mbaye Diagne yeni sezonda sarı-kırmızılı takımın as santrforlarından biri olacak.

Geçen sezon kadroda düşünülmeyen ve kiralanan, pandemi sürecinde de teknik direktör Fatih Terim’in “Satın” raporu verdiği Senegalli futbolcuyla ilgili karar değişti. Galatasaray’ın maddi problemler yaşaması ve Şampiyonlar Ligi’nde de gelir elde edemeyecek olması, hedeflenen planları tamamiyle değiştirdi. Diagne yeni sezonda takımda kalacak.

Falcao'ya Sneijder tarifesi

7 milyon Euro’yu bulan senelik maliyeti sebebiyle elden çıkarılmak istenen Falcao da şu ana kadar alıcı bulamadı. Amerika Birleşik Devletleri dışında başka bir ülkeye gitmek istemeyen Kolombiyalı futbolcuyla, geçtiğimiz senelerde Sneijder ile olduğu gibi 4.5 milyon euroluk bir sözleşme revizyonu hedefleniyor.

Falcao’nun yıllık maliyetinde 2.5 milyon Euro’luk bir tasarruf planlayan sarı-kırmızılıların 2020 model santrfor hattı Diagne ve Falcao’dan oluşuyor. Yeni bir golcü alınması bu iki oyuncudan birinin satılmasına bağlı. 

Diagne veya Falcao’san biriyle yollar ayırmadıktan sonra Galatasaray’ın yabancı bir golcü transferi yapması ihtimaller dahilinde bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler