İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü Modeste'nin kariyeri...

25.08.2018 - 13:12 | Son Güncellenme: 25.08.2018 - 13:52

Anthony Modeste kimdir, kaç yaşında? Galatasaray beklediği forvete kavuşuyor. Gomis'in Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına 6 milyon Euro bonservis bedeli ile gönderen Galatasaray'ın yeni golcüsü belli oldu. Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre, Modeste Galatasaray'ın yeni golcüsü. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise Modeste'nin kariyeri ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Anthony Modeste kimdir, kaç yaşında? Anthony Modeste'nın Transfermarkt değeri nedir? İşte Modeste'nin golleri...

İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü Modeste'nin kariyeri...

Galatasaray'ın yeni golcüsü Modeste kimdir? Fransız forvet Gomis ile yollarını ayıran Galatasaray'ın yeni golcüsü belli oldu. Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre, Galatasaray listesinde ön sıralarda bulunan Anthony Modeste transferinde sona yaklaştı. Anthony Modeste kimdir, sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz... Fatih Terim'in ısrarla istediği forvet transferini gerçekleştirmek için büyük çaba harcayan Galatasaray'da çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray taraftarları ise, Anthony Modeste'nin kariyeri hakkında detayları araştırıyor. Modeste'nin ilerleyen saatlerde görüşmeleri tamamlamak için İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Peki, Anthony Modeste kimdir, kaç yaşında? Anthony Modeste'nın Transfermarkt değeri nedir? İşte Modeste'nin golleri...

Galatasaray yeni golcüsünü buldu

Galatasaray geçen sezonun gol kralı Gomis'in takımdan ayrılmasının ardından golcü transferi için girişimlerini arttırmıştı. Galatasaray listesinde ön sıralarda bulunan Anthony Modeste transferinde sona yaklaştığı bilgisi geldi. Modeste'nin ilerleyen saatlerde görüşmeleri tamamlamak için İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (RMC Sport)

Anthony Modeste kimdir, kaç yaşında?

Fatih Terim'in ısrarla istediği forvet transferini gerçekleştirmek için büyük çaba harcayan Galatasaray'da çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Anthony Modeste'yi de listesine aldı. Fransız yıldız, Çin kulübü Tianjin'de forma giyiyor. İşte Anthony Modeste kimdir sorusunun yanıtı...

Modeste futbola ES Frejus'ta başladı. 15 yaşında Nice'e geçen Modeste, 2007-08 öncesi teknik direktör Frédéric Antonetti tarafından A takıma yükseltildi ve ligin ilk hafta maçında Caen karşısında 56. dakikada Cyril Rool yerine oyuna alıp, kariyerindeki ilk şansı verdi. Ligin üçüncü haftasında AS Nancy karşısında ise sahaya ilk 11'de çıktı. 23 Ocak 2008'de FC Stade Rennes ile oynanan ve 1-1 biten maçta kariyerinin ilk golünü kaydeti. Bu gol Modeste'in o sezon attığı tek gol oldu. Bir sonraki sezon ise sezonu iki golle tamamladı. Fransa Lig Kupası'nda yarı final gördü.

2009-10 sezonunda ise Ligue 2 ekibi SCO Angers'e kiralandı. Burada 37 maçta beşi penaltıdan olmak üzere 20 gol atarak dikkat çekti. Ağustos ve Şubat aylarında haftanın futbolcusu seçildi.

Angers'teki performansı ise büyük kulüplerin dikkatini çeken futbolcu 13 Ağustos 2010 tarihinde 3.5 milyon € karşılığında Bordeaux'ya transfer oldu ve ligin üçüncü haftasında sahalara çıktı. İlk sezonunda dördü penaltıdan 10 gol attı ve dört de asist yaptı. 21 Kasım 2010'da kariyerinin ilk hat-trick'ini AC Arles'e yaptı. 2011-12 sezonunda ise takımdaki yerini kaybetti ve yarım sezonda iki gol attıktan sonra devre arasında Premier Lig ekibi Blackburn Rovers'a kiralandı. Burada fazla forma şansı bulamayan futbolcu, gol de atamadı. Takımı ligi 19. bitirerek küme düştü.

2012-13 sezonunda ise Fransa Ligue 1 ekibi SC Bastia'ya kiralandı. Burada eski formuna kavuşan Modeste, sezonu üçü penaltıdan olmak üzere 15 gol ile kapattı. Lig Kupası'nda da iki maçta iki gol kaydetti.

9 Temmuz 2013'te Bundesliga ekibi TSG 1899 Hoffenheim ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Hoffenheim kariyerine Almanya Kupası birinci tur maçında SG Aumund-Vegesack'a iki gol atıp, bir asist yaparak başladı. Lige ise çok iyi bir başlangıç yaparak yedi haftada altı gole ulaştı. Ancak sezonun geri kalanında bu performansını devam ettiremedi. Yine de ilk sezonunda 29 maçta 12 gol ve dört asist yaptı. Bir sonraki sezon takıma Ádám Szalai'ın katılması ile Modeste'in aldığı süre azaldı. 26 maça çıkan futbolcu, sezonu yedi golle tamamladı.

26 Haziran 2015'te Modeste, bir başka Bundesliga ekibi 1. FC Köln'e katıldı. Köln ile ilk maçı olan Almanya Kupası birinci tur mücadelesinde SV Meppen'e hat-trick yaptı. İlk golünü 45. saniyede atan futbolcu Köln tarihinin kupadaki en hızlı golcüsü oldu. Köln ile 34 ligin maçının hepsine çıkan futbolcu üçü penaltıdan 15 gol kaydetti. 2016-17 sezonunda da etkili performansını devam ettirdi. Hamburg ve Hertha Berlin'e hat-trick yaptı.

Galatasaray hakkında genel bilgiler

Galatasaray Spor Kulübü merkezi İstanbul'da olan, özellikle Galatasaray Futbol Takımı ile tanınan spor kulübü.

1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından, öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulüp, futbol branşında 20 kez Lig şampiyonu olmuş, 17 kez Türkiye Kupası ve 15 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış; 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır. Futbol liglerinde üçüncü ve dördüncü yıldızı takan ilk takımdır.

Galatasaray SK, güncel olarak futbol (erkekler), basketbol (erkekler ve kadınlar) ve voleybol (bayanlar ve erkekler) dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir.

2004 yılında Polonya'nın Poznań şehrinde gerçekleşen 23 Yaş Altı Dünya Kürek Şampiyonası'nda yarışan İhsan Emre Vural ve Ahmet Yumrukaya ikilisi, hafif kilo iki tek kategorisinde şampiyon olarak, Türkiye'nin kürekteki ilk şampiyonluğunu kazandırdılar.

2008 yılında Galatasaray (tekerlekli sandalye basketbol takımı), IWBF Şampiyonlar Ligi finalinde Alman rakibi RSV Lahn-Dill'i 63-51 yenerek şampiyon oldu. Daha sonra Galatasaray, Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Kitakyushu Kupası'nda Kanada'nın British Columbia takımını 77-62 mağlup ederek, namağlup şekilde şampiyon oldu. 2012 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası final maçında Almanya'nın RSV Lahn-Dill takımıyla karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 65-79 kaybederek Avrupa ikincisi oldu.

2009 yılında ise Galatasaray (kadın basketbol takımı), Eurocup finalinde İtalya'nın Cras Basket Taranto takımını 82-61 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

2013-2014 sezonu Euroleague Women 8'li finalleri için Rusya'nın Ekaterinburg şehrindeki turnuvada grubunu 2. sırada bitiren Galatasaray Odeabank yarı finalde ev sahibi UMMC Ekaterinburg'u 77-70 yenerek tarihinde ilk kez finale kalmış ve finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek Avrupa'nın 1 numaralı kupası olan Euroleague Women'ı müzesine götürmüştür.

2013-2014 sezonunda Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştiren Galatasaray Spor Kulübü, yarıştığı futbol, erkek basketbol, kadın basketbol, tekerlekli sandalye basketbol, bayan voleybol ve erkek voleybol branşlarında mücadele ettikleri branşların tamamında aynı sezon içerisinde kendi branşlarının Şampiyonlar Liglerinde mücadele ederek ulaşılması zor bir başarıya imza atmıştır.

2015-2016 yılında ise Galatasaray, ULEB Cup finalinde Fransa'nın Strasbourg IG takımını 78-67 yenerek Avrupa Şampiyonu unvanını aldı.

Anthony Modeste'nin Transfermarkt değeri nedir? 

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Anthony Modeste'nin Transfermarkt değeri,  20 miyon Euro'dur.

İşte Modeste'nin FIFA kartı

Senin için hazırladığımız haberler