Galatasaray, Freiburg'tan Roland Sallai Transferi İçin Görüşüyor! Menajeri İstanbul'da

Akın Ungan
02.09.2022 - 00:58 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 01:07

Galatasaray, Freiburg forması giyen Roland Sallai'yi transfer listesine ekledi. Macar sağ kanadın menajeri İstanbul'a geldi. Roland Sallai kimdir? İşte detaylar.

Galatasaray, Freiburg'tan Roland Sallai Transferi İçin Görüşüyor! Menajeri İstanbul'da

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, takviye çalışmalarına devam ediyor. Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, rotasını Bundesliga ekiplerinden Freiburg'un Macar sağ kanadına çevirdi.

Freiburg'dan Sallai Cimbom'un listesinde

Hücum hattına takviyede bulunmak isteyen Galatasaray, transfer mesaisine hız kazandırdı. Cimbom, Bundesliga temsilcisi Freiburg'dan Roland Sallai'yi listesine ekledi.

Sallai'nin menajeri İstanbul'da

Freiburg forması giyen 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu kadroya dahil etmek için harekete geçen Galatasaray, oyuncunun menajerini Türkiye'ye davet etti. Menajer, transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi.

Roland Sallai kimdir?

22 Mayıs 1997 doğumlu Roland Sallai, ülkesi Macaristan'ın Diósgyőri VTK takımında futbola başladı. Puskás AFC ile profesyonel olan Sallai, Palermo ve APOEL Nikosla takımlarında forma giydikten sonra 2018 yılında 4,5 milyon Euro karşılığında Freiburg'a imza attı.

Geçtiğimiz sezon 36 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki sağ kanat, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler