Galatasaray'da kaleye yeni aday Giedrius Arlauskis!

16.01.2022 - 11:48 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 16:43

Fernando Muslera'nın yaşadığı ağır sakatlığın ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'da 6 aylık sözleşme imzalanacak kaleci adayı belli oldu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da kaleye yeni aday Giedrius Arlauskis!

Kale için geçici çözüm

Sarı kırmızılı takımda Sivasspor maçında sakatlanan tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini korurken, geçici bir çözüm için kollar sıvandı. 

Torrent Çipe'yi yedek takıma gönderdi

Fotomaç'ın haberine göre; Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent, gelir gelmez Muslera'nın sakatlığının ardından Terim'in kaleyi emanet ettiği İsmail Çipe'yi yedek takıma gönderdi. 

Kaleci ve ön libero istedi

Göreve gelmesinin ardından futbol anlayışını takıma benimsetmek ve gelecek sezonun takımını hazırlamak için çalışmalarını sürdüren İspanyol teknik adamın başkan Burak Elmas'tan bu sezon için kaleci ve ön libero istediği öğrenildi.

6 numara Barcelona'dan kaleye Giedrius Arlauskis

Torrent, ön libero için Barcelona B takımında forma giyen 20 yaşındaki Alvaro Sanz'ı kiralayabileceklerini söyledi. Kaleci konusunda ise geçici de olsa bir çözüm istedi. Yönetim de 59 yaşındaki teknik direktörün önüne bonservisi elinde olan sürpriz bir isim getirdi. Litvanyalı Giedrius Arlauskis.

Marius Sumudica da istiyor

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın da istediği 1.94'lük milli kaleci ile Torrent onay verirse 6 aylık sözleşme imzalanacak. 34 yaşındaki Arlauskis son olarak Romanya'nın Cluj takımında oynadı. Ancak yakın arkadaşı Başkan Marian Copilo ayrılınca o da sözleşmesini feshetti.

Senin için hazırladığımız haberler