Galatasaray, Branco Van Den Boomen'la Görüşüyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
19.05.2023 - 14:03 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 15:18

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Fransa Ligi'nde FC Toulouse forması giyen Branco van den Boomen ile ilgileniyor. İşte detaylar.

Galatasaray, Branco Van Den Boomen'la Görüşüyor | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Ajax altyapısından yetişen, Beşiktaş'ta ve Gençlerbirliği'nde de forma giyen ve aktif futbol yaşamını noktaladıktan sonra futbolcu temsilciliğine başlayan Baki Mercimek, Galatasaray transfer gündeminde yer alan Branco van den Boomen ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Temsilcisi ile görüştüm"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Baki Mercimek, "Serbest bir oyuncu, temsilcisi ile de görüştüm. Değerli bir oyuncu. Avrupa'da büyük takımlar onunla ilgili transfer çalışması yapıyor. 

"Galatasaray'la görüşmüşler"

Bunu menajerinden öğrendim. Almanya ve İtalya'nın büyük takımları ile görüşüyorlar. Galatasaray'la da görüşmüşler. Birebir görüşmüşler, ama müzakerler hangi aşamada bilmiyorum. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş golcü oyuncuyla anlaştı! İmzalar atılıyor...
Habere Git

"Türkiye'ye gelmesini severim"

Çok iyi bir orta saha oyuncusu... Bizim büyük kulüplerimizin ne yapacağı belli olmaz. Galatasaray'la teması devam ediyor. Türkiye'ye gelmesini severim. Ben de bir başka takım için menajeriyle görüşmüştüm" dedi.  

Bu sezonki performansı

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan Hollandalı merkez orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 38 maçta 6 gol ve 13 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

27 yaşındaki yıldız oyuncu kariyerinde Willem II/RKC-17, Ajax U17, Ajax U19, Ajax U21, FC Eindhoven, Heerenveen ve De Graafschap gibi takımların da formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
Egonu'dan Fenerbahçe itirafı! "Gördüğümde inanamamıştım"
Habere Git

Rakip Sivasspor

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde yarın saat 19.00'da Sivasspor ile sahasında karşılaşacak. Mücadeleyi beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler