Galatasaray, Ajdin Hrustic İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
27.06.2022 - 14:06 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 14:11

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray, Eintracht Frankfurt forması giyen Ajdin Hrustic'i kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar.

Galatasaray, Ajdin Hrustic İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

Son olarak Süper Lig ekibi Konyaspor'dan savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'yı transfer eden Galatasaray, Avustralyalı orta saha oyuncusu Ajdin Hrustic'i de kadrosuna dahil etmek istiyor.

Amadou Diawara ve Ajdin Hrustic listede

A Spor'dan Mehmet Göksel Taşova'nın İngiliz basınına dayandırdığı habere göre; orta sahasını güçlendirmek isteyen Augsburg'un listesinde Roma'dan Amadou Diawara ve Frankfurt'tan Ajdin Hrustic bulunuyor.

AEK Atina da istiyor

Aynı zamanda Ajdin Hrustic'le AEK Atina ve Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtildi. Haberde Augsburg'un devre arasında Hrustic ile yine ilgilendiği, şu an transferde bir engel bulunmadığı bilgisi de geçildi.

3 milyon Euro

Avustralyalı orta saha geçtiğimiz sezon takımı adına 28 maça çıktı ve 2 gollük katkı sağladı. Hrustic'in güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro...

Ajdin Hrustic 5 Temmuz 1996 yılında Melbourne'de dünyaya geldi. Yıldız futbolcunun mevkiisi merkez orta saha. Kariyerine Nottingham alt takımında başladı. 28 Eylül 2020 yılında 1 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile Groningen'den E. Frankfurt takımına transfer oldu.

27 yaşındaki futbolcunun 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler