İşte G.Saray'ın yeni golcüsü...

27.12.2018 - 08:38 | Son Güncellenme: 27.12.2018 - 11:38

İşte G.Saray'ın yeni golcüsü...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna iyi bir golcü katmak istiyor.

Transfer iddiası dikkat çekici

Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılılar ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Llorente ile anlaşma sağlandı iddiası

Fanatik yer alan habere göre; Gomis’i Al Hilal’e sattıktan sonra forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan Sarı-Kırmızılılar’ın, İspanyol golcü Fernando Llorente ile prensipte anlaştığı ileri sürüldü.

Yönetim transferde stratejisini belirledi

Galatasaray yönetimi Tottenham ile 33 yaşındaki Llorente’nin transferi için masaya oturacak.

Önerilecek rakam 1 milyon Euro

Sarı-kırmızılılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Llorente için İngiliz kulübüne en fazla 1 milyon Euro gibi bir rakam ödemeyi planlıyor.

Uzun yıllar Bilbao'da oynadı

Tottenham’da bu sezon 3 karşılaşmada sadece 24 dakika süre alan 33 yaşındaki İspanyol golcü, kariyerinde 9 yıl A. Bilbao forması giydi,3 sezon da İtalyan devi Juventus’ta görev yaptı.

Başka kulüpler de devrede

İspanyol golcünün Avrupa’da birçok takımın transfer listesinde olduğu iddia ediliyor.

Hücumda kilit bir isim

1.93’lük boyuyla dikkat çeken golcü, kendisine oynanan uzun toplarda sırtı dönük oynayabildiği için takımının hücumlarda kilit rol üstlenebiliyor.

Galatasaray'ın gündemine Llorente dışında başka golcüler de gelmişti.

Seleznov da listede yer aldı

Akhisarspor forması giyen Yevhen Seleznov'un, sarı-kırmızılıların transfer listesinde olduğu öne sürülmüştü.

Galatasaray'ın ilgisinden memnun kalmıştı

Golcü futbolcu Ajansspor'a yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın kendisiyle ilgilenmesinden memnun olduğunu belirtmiş ve tranfere yeşil ışık yakmıştı. 

Demba Ba sesleri...

Daha önce Beşiktaş forması giyen Demba Ba da Galatasaray'ın forvet transferindeki bir diğer alternatifi olarak öne çıktı. 

Karar bekleniyor

Çin’de Shanghai Shenhua takımında oynayan Senegalli futbolcuyu sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Çinli yöneticilerin kararını bekliyor.

Alan iddiası

Galatasaray taraftarları heyecanlı bir şekilde forvet transferini beklerken; yine listede göze çarpan futbolculardan.

Çin ekibinin kararı bekleniyor

Galatasaray, bu transfer için ise Guangzhou Evergrande'nin son kararını bekliyor. Çin Kulübü'nün ise Dubai'deki kampa kadar kadrosuna takviye yapması halinde Brezilyalı yıldızın satışına onay vereceği bildirildi.

Rhodolfo Galatasaray'ın gündeminde

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rhodolfo'yu gündemine aldı. Maicon ve Serdar Aziz'le ipleri kopma noktasında olan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Galatasaray'da bir yandan forvet transferi için çalışmalar sürerken savunmayı güçlendirmek için de planlamalar yapılıyor. Sarı-kırmızılılarda Maicon ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Serdar Aziz konusunda da ilerleyen günlerde bir ayrılık durumu söz konusu olabilir.

Galatasaray'da bir yandan forvet transferi için çalışmalar sürerken savunmayı güçlendirmek için de planlamalar yapılıyor. Sarı-kırmızılılarda Maicon ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Serdar Aziz konusunda da ilerleyen günlerde bir ayrılık durumu söz konusu olabilir.

Galatasaray, bu futbolcuların takımdan gitmesi halinde 2 stoper transferi yapmayı amaçlıyor. Bu bölgede Galatasaray'ın gündemine gelen son isim Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rhodolfo oldu. Siyah-beyazlılarda 2 sezon kalan ve sakatlık problemleri nedeniyle takımdan gönderilen Brezilyalı, Flamengo'ya transfer olmuştu. 32 yaşındaki oyuncu, ülkesinde 2 sezonda 45 maçta forma giydi. 

Fatih Terim'in önceki döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelen oyuncu, düşük maliyeti nedeniyle tekrar radara girdi. Galatasaray öncelikle olarak ilk 11 için bir stoper transferi yaptıktan sonra Rhodolfo'yu da alternatik olarak kadrosuna katmak istiyor.

Mariano'ya Flamengo kıskacı

Galatasaray'dan Mariano'yu isteyen Flamengo'nun Rhodolfo+para teklifi yapabileceği de kulislerde konuşuluyor. İlerleyen günlerde bu konuda gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Semih Kaya da gündemde

Cimbom'un gündemindeki bir diğer stoper ise Semih Kaya. Galatasaray'dan geçtiğimiz sezon Sparta Prag'a transfer olan milli futbolcu, ilk sezonunda sakatlık problemi nedeniyle oynayamamıştı. Semih, bu sezon 12 maçta oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler