İşte Hakan Arslan'ın rüyası!

12.07.2020 - 23:16 | Son Güncellenme: 12.07.2020 - 23:16

Sivasspor forması giyen Hakan Arslan, 2-1 kazandıkları Fenerbahçe maçı sonrası hedeflerini anlattı. Arslan, Trabzonspor'un men cezası sonrası Şampiyonlar Ligi hayali kurduklarını dile getirdi.

AJANSSPOR-HABER

Demir Grup Sivasspor forması giyen Hakan Arslan, Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yendikleri maç sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Arslan, son haftalarda neden düşüş yaşadıklarını anlattı ve kalan haftalardaki hedeflerini açıkladı.

Hakan Arslan: "Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz"

Hakan Arslan, "Sakatlıktan döndüm. Bu havayı solumak, futbol oynamak çok iyi. İki aydır sahalardan uzaktaydım. Allah'a şükürler olsun sahaya çıktım. Tarifsiz bir mutluluk benim için. Özellikle ligde genel anlamda iyi bir durumdaydık. Pandemi arası sonrası ise düşüş yaşadık. Sakatlıkların etkisi oldu. Bizim gibi takımları etkiliyor. Ben her zaman takımımın yanında olacağım. Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılmamasıyla beraber üçüncü olup Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Puan farkları azalmıştı ama bugün müsaade etmedik. Bugün bu maçı final maçı olarak gördük. 3 puan için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler