İşte Işın Çelebi’nin ilk hedefi ve listesi

İsa Kethüda
04.05.2021 - 18:19 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 10:37

Galatasaray’da yaklaşık iki aydır üyelerden gelen isteği geri çevirmeyen Işın Çelebi, seçim vaadi çok net. İşte Çelebi’nin ilk hedefi ve listesi...

İşte Işın Çelebi’nin ilk hedefi ve listesi

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da seçim öncesi listeleri teslim etmeye 3 gün kalırken, sabah saatlerin eski yönetici ve devlet bakanı Işın Çelebi aday olmaya karar verdi. 

Camiadan yaklaşık iki aydır gelen çağrılara kayıtsız kalamayan ve özellikle son dönemde yaşananlar üzerine Çelebi “Evet” dedi.

Fakat Işın Çelebi cuma gününü bekleyecek eğer 29 Mayıs tarihine izin çıkarsa ve olağan tarihte seçim olacağı açıklanırsa seçime girecek.

Seçim vaadi net

 

Işın Çelebi’nin seçim vaadi net. Şu ana kadar yapılmayan iki genel kurulu bir an önce gerçekleştirmek ve bankalar birliği anlaşması dahil tüm mali konuları şeffaflığa kavuşturmak.

Çelebi bu iki genel kuruldan sonra da kısıtlı şartlarda gerçekleştirilmesi beklenen seçim sebebiyle güvenoyu almak için bir yıl içinde tekrar bir genel kurul yapmayı da planlıyor.

Işın Çelebi’nin listesi


Işın Çelebi, listesini şu şekilde oluşturmayı hedefliyor. Alp Yalman yönetimi gibi sonradan başkan olma potansiyeli olan beş, 45 yaş altı gelecek vaadeden genç isim. Mutlaka beş kadın üye ve beş de tecrübeli isim.

Senin için hazırladığımız haberler