İşte İsmail Kartal ile Batshuayi arasındaki konuşma! Kriz tatlıya bağlandı

Akın Ungan
22.09.2023 - 13:20 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 14:54

Konferans Ligi'nde Nordsjaelland'ı 3-1 yenen Fenerbahçe'de Batshuayi'nin oyundan çıkarken gösterdiği tepki gündem oldu. İsmail Kartal, oyuncuyla görüştü.

İşte İsmail Kartal ile Batshuayi arasındaki konuşma! Kriz tatlıya bağlandı

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda ilk maçına çıkan Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı 3-1 yendi. Mücadelenin 69. dakikasında yerini Umut Nayir'e bırakan Michy Batshuayi'nin kenara gelirken gösterdiği tepki gündem oldu.

Kimseyle tokalaşmadı

Batshuayi kenara gelirken yaptığı el hareketiyle çıkartılmasına tepki gösterdi. Belçikalı, oyuna girmeye hazırlanan arkadaşlarıyla da tokalaşmadan doğrudan aralarından geçip gitti.

Fenerbahça'de kriz tatlıya bağlandı

İsmail Kartal, Michy Batshuayi'yi odasına çağırdı. İkili burada bir görüşme gerçekleştirdi. Kartal ile Batshuayi arasındaki diyalog ortaya çıktı. Bu görüşmenin ardından Fenerbahçe'de Batshuayi krizi tatlıya bağlandı.

İlgini Çekebilir
"Bu takım Konferans Ligi'nin en büyük favorisi…"
Habere Git

Kartal: "Trip yapacak bir şey yok"

İsmail Kartal, odasına çağırdığı Michy Batshuayi'ye "Trip yapacak bir şey yok. Süre alacaksın merak etme" dedi.

Batshuayi: "Oynamak istiyorum"

Batshuayi ise Kartal'a "Oynamak istiyorum" yanıtını verdi.

Kartal: "Oynamadığın zaman moralin bozuluyor ama merak etme"

İsmail Kartal, "Rotasyon yok. Rahat ol. Herkese eşit mesafede hareket ediyorum. Oynamadığın zaman moralin bozuluyor, biliyorum. Ama merak etme. Önümüzde çok maç var. Sana ihtiyacım var. Moralini bozma. Seni oynatacağım" şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam bu sözlerinin ardından "Dünkü olay ne?" diye sordu.

İlgini Çekebilir
Farkı açıyoruz! Ülke puanında son durum...
Habere Git

Batshuayi: "Özür diliyorum"

Michy Batshuayi, "Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Size karşı bir tepkim yok. Öyle anladıysanız özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Samandıra'da analizini yapacağız"

İsmail Kartal, maçtan hemen sonra düzenlenen basın toplantısında Batshuayi'nin kenara gelirken gösterdiği tepkinin sorulması üzerine, "Valla ben bilmiyorum. Ben de sizden duyuyorum. Takım 3-1 galip gelmiş, ne tepkisi olmuş? Her şeyin altında bir şey... Anlayamadım, çözemedim. Batshuayi'nin performansı bugün fena değildi. Gol attı. Söylediğimiz şey statik kalmaması topu alması, bağlantı kurmasıydı. Bugün zaman zaman bunu yaptı ama zaman zaman da olmadı. Oyunun son bölümünde de Umut'u aldık. İzleriz, bakarız... Bakalım ne olmuş? Samandıra'da analizini yapacağız" demişti.

Dayanışma içerisinde olunmalı

Sezona 11 maçın tamamını kazanarak başlayan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Batshuayi Samandıra Can Bartu Tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi. Dün akşam ki maçta oyundan çıkarken üzüntü yaşamasının normal olduğunu oyuncusuna anlatan İsmail Kartal, takım olarak bir bütün olduklarını ve herkesin dayanışma içerisinde olması gerektiğini söyledi. 

 Daha sonra söz alan Batshuayi hocasından özür dilerken, rekabetçi bir oyuncu olduğunu bundan dolayı oyuna devam etmek istediğini dile getirdi. Teknik heyete karşı asla bir saygısızlık yapmak istemediğini, maçtan sonra takım arkadaşları ile de yanlış anlaşılmamak için konuştuğunu hocasına söyleyen Batshuayi kendi adına hiçbir problemin olmadığını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler