İsmail Kartal, Egemen Korkmaz Ve Selçuk Şahin’i Ekibe Dahil Etmek İstiyor

28.06.2023 - 10:20 | Son Güncellenme: 28.06.2023 - 17:09

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de Teknik Direktör olarak göreve başlaması beklenen İsmail Kartal'ın ekibine dahil olacak isimler belli oluyor. Detaylar.

İsmail Kartal, Egemen Korkmaz Ve Selçuk Şahin’i Ekibe Dahil Etmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Teknik Direktör Jorge Jesus ile yollarını ayırmasının ardından 2023-2024 sezonunda yerli bir hoca ile yola devam edeceklerini açıklamıştı.

İsmail Kartal yarın geliyor

Fanatik'te yer alan habere göre; 62 yaşındaki teknik adamın, yarın Hac görevinden dönüp yönetim ile yapacağı görüşmenin ardından Fenerbahçe’deki 3. döneminin başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bu kez işler çok daha farklı olacak. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | İşte Ali Koç'un görüştüğü yerli teknik direktör!
Habere Git

Yönetime rapor sunacak

İlk iki döneminde bir transfer bile yaptıramayan Kartal’ın takviye talepleri büyük ölçüde yerine getirilecek. Tecrübeli çalıştırıcının bu konuyla ilgili olarak yönetime bir rapor sunacağı kaydedildi. 

Kendi ekibini kuracak

Yönetim ayrıca İsmail Kartal’ın kendi ekibini kurmasına da yeşil ışık yakacak. Ali Koç, teknik direktör seçimi konusunda ‘camiayı iyi bilen’ vurgusunu yapmıştı. 

Egemen Korkmaz ve Selçuk Şahin'i ekibe dahil etmek istiyor

Kartal da bu konunun üzerinde durarak, yıllarca Fenerbahçe forması giyen ve şampiyonluklar yaşayan Egemen Korkmaz ile Selçuk Şahin’i ekibine dahil etmek istiyor. 

İlgini Çekebilir
Umut Nayir'in, Fenerbahçe'den istediği maaş belli oldu!
Habere Git

Deneyimli hocanın ilk basın toplantısında ise taraftara seslenerek, daha önce olduğu gibi yine kendisine ve oyunculara destek vermelerini talep edeceği öğrenildi.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den alacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'a yıllık ne kadar ödeyeceği belli oldu. Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Sarı-Lacivertliler'den 7 milyon Euro alırken, İsmail Kartal 1.5 milyon Euro'ya imza atacak. Kartal'ın iki yardımcısı ise 500'er bin Euro alacak.

İsmail Kartal'ın son Fenerbahçe performansı

Öte yandan İsmail Kartal, sarı-lacivertli takım ile son görev aldığı 21 maçta 12 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle 41 puan topladı ve maç başına da 1.95 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler