Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hedefindeki yerli oyuncu belli oldu

06.12.2023 - 08:42 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 09:02

Ligde liderlik koltuğunda oturan, Avrupa'da ise grubundaki son maçı kazanarak bir üst tura çıkmak isteyen Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hedefindeki yerli oyuncu belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon ligde şampiyonluk, Avrupa'da da en üst seviye başarı beşindeki Fenerbahçe hafta sonu deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olurken, Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda son maçında ise evinde Spartak Trnava'yı ağırlayacak.

Transfer çalışmaları sürüyor

Bu zorlu virajı kayıpsız atlatmayı planlayan sarı lacivertliler bir yardan da devre arasında takıma yapılacak takviyeler için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertli yönetim teknik direktör İsmail Kartal'ın verdiği isimleri takıma katmak için harekete geçti.

Devre arasında savunmaya transfer yapılacak

Sabah'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe'de Luan Peres'in sakatlığı devam ederken geri dönüş süresi de bilinmiyor. Becao'nun dönüşü için şubat ayı beklenirken devre arasında stopere takviye yapılacak.

Hedefteki isim Adil Demirbağ

Konyaspor forması giyen ve savunmanın önemli isimlerinden olan Adil Demirbağ, İsmail Kartal'ın raporu sonrasında radara girdi. 25 yaşındaki oyuncunun kontratının son 1.5 sezonuna girilmesi nedeniyle uygun bir teklif ile yönetim işi çözmek istiyor.

Fenerbahçe yönetiminin Konyaspor yönetimi ve oyuncuyla bir görüşme yapacağı iddia ediliyor.

Bu sezon 10 maçta forma giydi

Konyaspor'un 2020-21 sezonun başında Adana Demirspor'dan 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattğı Adil Demirbağ'ın günce piyasa değeri 2 milyon Euro. 25 yaşındaki savunmacı bu sezon yeşil beyazlı formayla 10 maça sahaya çıktı. 

Senin için hazırladığımız haberler