Fenerbahçe Haberleri | İşte İsmail Kartal'ın yeni transferi

10.11.2023 - 13:18 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 14:02

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakatlığını atlatmak üzere olan Lincoln Henrique'nin durumunu yakından takip ediyor. Kartal, oyuncuyu yeni transfer olarak görüyor.

Fenerbahçe Haberleri | İşte İsmail Kartal'ın yeni transferi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun jokeri olan Lincoln Henrique, Sevilla maçında büyük bir şanssızlık yaşamıştı. Dizindeki çapraz bağları kopan Sambacı, uzun süre sahalardan uzak kaldı. Bu nedenle başarılı oyuncunun lisansı askıya alındı. Lincoln, bireysel çalışmalarını bir süredir devam ettiriyor.

Lincoln Henrique son derece hırslı

Brezilyalı futbolcu, aralık ayından itibaren ise takım arkadaşlarına katılacak. 25 yaşındaki oyuncu, formasına kavuşma konusunda son derece hırslı. Lincoln, antrenmanlarda sıkı bir şekilde çalışıp kendini göstererek İsmail Kartal'ın gözüne girmeye kararlı. İsmail Kartal'ın da öğrencisinin iyileşme sürecini yakından takip ettiği ve sağlık ekibinden bilgi aldığı öğrenildi.

İsmail Kartal'ın jokeri olabilir

Lincoln, sezonun ikinci yarısına adeta yeni bir transfermiş gibi başlamayı hedefliyor. Sambacı'nın asıl mevkisi forvet arkası. Ancak 25 yaşındaki futbolcu orta sahanın ortasında, sol kanatta ve sol bekte de görev yapabiliyor. Lincoln sahalara döndükten sonra aynı geçen sezon Jorge Jesus'ta olduğu gibi İsmail Kartal'ın da jokeri haline gelebilir.

İlgini Çekebilir
Fener'in Avrupa serisi de bitti
Habere Git

Geçen sezon sakatlanmıştı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Lincoln Henrique, sarı-lacivertlilerin geçen sezon Sevilla ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi son 16 turunun ilk karşılaşmasında sol diz ön çağraz bağlarından sakatlanarak oyundan çıkmıştı. 

Lincoln Henrique'nin sözleşmesini dondurulmuştu

Sezon öncesi İsmail Kartal, sakatlığından henüz kurtulamayan Lincoln Henrique'nin sözleşmesinin devre arasına kadar dondurulduğunu açıklamıştı.

İsmail Kartal, "Lincoln Henrique'nin sözleşmesini devre arasına kadar dondurduk. Tedavisi devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

Lincoln'un performansı

Geçtiğimiz sezon başında sarı-lacivertlilere transfer olan Lincoln, 2 gol atarken 8 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler