İşte Jose Mourinho'nun İtalya'daki yeni durağı!

İsa Kethüda
22.01.2024 - 14:21 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 14:23

Roma ile yollarını ayıran Jose Mourinho, İtalya'da kalmaya hazırlanıyor. Portekizli çalıştırıcının son Serie A şampiyonu Napoli ile görüşeceği ifade edildi. İşte detaylar...

İşte Jose Mourinho'nun İtalya'daki yeni durağı!

AJANSSPOR-HABER

The Sunday Times'ta yer alan habere göre; son olarak Roma'da çalışan ve geçtiğimiz günlerde görevine son verilen Jose Mourinho, yine İtalya'da bir takım çalıştırmayı umut ediyor. Deneyimli teknik adamın bu doğrultuda Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

İtalya'daki üçüncü serüven

Jose Mourinho, İtalya kariyerinde daha önce Inter ve Roma'yı çalıştırdı. Portekizli hoca Napoli ile anlaştığı takdirde İtalya'daki 3. serüvenine başlayacak. Mourinho daha önce Inter ile Serie A şampiyonluğu yaşamıştı.

Arabistan da devrede 

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Shabab'ın da Jose Mourinho'yu takımın başına getirmek istediği belirtiliyor. Ancak Mourinho'nun ilk hedefi kariyerine Avrupa'da devam etmek. Arabistan ekibinin ise Mourinho için kesenin ağzını açacağı ifade edildi.

Napoli'de dikiş tutmadı

Geçtiğimiz sezonu Serie A şampiyonluğuyla tamamlayan Napoli'de bu sezon işler iyi gitmedi. Sezona şampiyon teknik adam Luciano Spalletti ile başlayan İtalyan ekibi, deneyimli hocayla kasım ayında yollarını ayırdı. Spaletti'nin yerine görev alan Walter Mazzarri ise 11 maçta yalnızca 4 galibiyet elde etti.

Tazminata kondu

Roma ile yolları ayrılan Jose Mourinho, sarı-kırmızılı ekipten 3.5 milyon Euro'luk tazminat elde etti. Mourinho kariyerindeki Chelsea, Real Madrid, Manchester United ve Tottenham takımlarından toplamda 85.5 milyon sterlin'e varan tazminat elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler