Kasımpaşa, Umut Bozok'un satış fiyatını belirledi

07.04.2022 - 10:27 | Son Güncellenme: 07.04.2022 - 10:31

Türkiye'deki ilk sezonunda fırtına gibi esen Umut Bozok, 4 büyüklerin de transfer gözdesi oldu. Yıldız golcünün bonservisini alan Kasımpaşa, gelecek teklifleri bekliyor. İşte detaylar...

Kasımpaşa, Umut Bozok'un satış fiyatını belirledi

Fransız ekibi Lorient’ten geldiği Kasımpaşa’da performansıyla kendine hayran bırakan Umut Bozok, 14 kez fileleri havalandırıp, 7 de asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti. Adı şimdiden Süper Lig’in devleriyle anılan 25 yaşındaki golcü oyuncunun opsiyonunu kullanan İstanbul ekibi, talipleri bekliyor.

Eren, Koita, Thiam, Diagne'den sonra sıra Umut'ta

Eren Derdiyok, Koita, Diagne, Thiam gibi golcülerden üst düzey fayda alarak Süper Lig'in devlerine satan Kasımpaşa’da bu kez gözde olan isim Umut Bozok oldu. Yerli sayısının artacağı gelecek sezonu planlamaya başlayan birçok kulübün şimdiden radarına giren oyuncunun opsiyonu da kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Bomba transfer hamlesi! Milli Takım'ın yeni golcüsü Umut Bozok...
Habere Git

En az 5 milyon Euro

Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralık olarak takıma kazandırılan Umut Bozok’un bonservisini de alan Paşa artık talipleri bekliyor. Lacivert-Beyazlılar, daha önce Trezeguet’yi de aynı şekilde satmıştı. Umut için de belirlenen bonservis bedelinin en az 5 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. Gülcü futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler