PSG'nin Arjantinli Yıldızı Lionel Messi'nin Ülkesine Döneceği İddia Edildi

Burak Alaca
27.02.2023 - 19:32 | Son Güncellenme: 27.02.2023 - 22:15

Fransız basını Paris Saint Germain'in Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin futbol hayatına ülkesinde devam edebileceği iddiasını ortaya attı.

PSG'nin Arjantinli Yıldızı Lionel Messi'nin Ülkesine Döneceği İddia Edildi

AJANSSPOR-HABER

Paris Saint Germain ile harika bir sezon geçiren Arjantinli yıldız Lionel Messi için İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. PSG ile sözleşme uzatma görüşmelerini sürdüren 35 yaşındaki süper yıldızın ülkesine dönebileceği söyleniyor.

Çocukluk hayalini seçebilir

Fransız RMCSport'un haberine göre Lionel Messi kariyerini çocukluk hayali olan Arjantin'in Rosairo şehrinin ekibi olan Newell's Old Boys'ta sürdürebilir.

Veda maçı kritik

16 Haziran'da, Avrupa'da daha önce Atletico Madrid ve Liverpool gibi takımların formasını giyen Newell's Old Boys efsanesi Maxi Rodriguez adına Rosairo'da bir veda maçı düzenlenecek. Habere göre Lionel Messi'nin de forma giyeceği maç oyuncuyu kulübe katılmaya ikna etmek için kilit değer taşıyor.

İlgini Çekebilir
Paris zirveyi kopardı! Messi ve Mbappe Marsilya'yı devirdi
Habere Git

Sadece bir maça çıktı

Lionel Messi kariyerinde Rosario şehrinde yalnızca 2009'da Arjantin'in Dünya Kupası elemelerinde oynadığı Brezilya maçında sahaya çıktı.

Agüero sinyal vermişti

Lionel Messi'nin en yakın arkadaşlarından olan milli takımdaki oda arkadaşı Sergio Kun Agüero geçtiğimiz aylarda "Leo, Newell's için oynama ihtimalini ciddi şekilde düşünüyor." ifadelerini kullanmıştı.

Maradona'da oynadı

Lionel Messi'nin daha önce idolü olduğunu belirttiği Arjantinli futbol efsanesi Diego Armando Maradona'da daha önce 1994'te kısa bir dönem Newell's Old Boys formasını terletmişti.

İlgini Çekebilir
Messi'nin babasından Barcelona iddialarına net yanıt!
Habere Git

Kempes, Maradona, Messi...

Lionel Messi önderliğinde Arjantin, 2022 Katar Dünya Kupası'nı kazanarak Latin Amerika ülkesine tarihindeki 3. şampiyonluğunu getirmişti. Daha önce kazanılan 1978 Dünya Kupası'nda takımın en büyük figürü Mario Kempes iken, 1986'da zaferinde ise bu rolde Messi'nin idolü Maradona vardı.

Her şeyi kazandı

Kariyerine 2005'te Barcelona'da başlayan Messi uzun yıllar Katalan ekibinin formasını giydikten sonra geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain'e katılmıştı. Arjantinli yıldız kariyerinde tam 7 defa Ballon d'Or kazanmayı başarırken; kulüp bazında ise 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 10 La Liga ve 1 Ligue 1 olmak üzere sayısız şampiyonluk yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler