İşte Joachim Löw'ün 'Fenerbahçe'ye gel' mesajına verdiği yanıt

06.12.2021 - 16:55 | Son Güncellenme: 07.12.2021 - 08:04

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, Alman teknik direktör Joachim Löw'e attığı 'Fenerbahçe'ye gel' mesajına başarılı teknik direktörün ne yanıt verdiğini açıkladı.

İşte Joachim Löw'ün 'Fenerbahçe'ye gel' mesajına verdiği yanıt

Haftalardır Vitor Pereira'nın istifa etmesi gerektiğini ifade eden Serhat Akın, eski Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw ile arasında geçen mesajlaşmayı aktardı.

"Pereira'yı Ali Koç'un aklına kim soktuysa kovulmalı"

Sarı lacivertli kulüpte geleceği tartışılan Portekizli teknik adam Citor Pereira'yı değerlendiren Akın Nut Sport'a yaptığı açıklamada, "Vitor Pereira'yı Ali Koç'un aklına kim soktuysa kovulmalı. Pereira'yı araştırdım. Daha önce çalıştığı takımlarda 'aile ortamı' falan da dememiş. Avrupa'da böyle bir söylem yok. Profesyonel olmak önemli." dedi.

"Fenerbahçe'de gol atma sıkıntısı var"

Fenerbahçe'de genel olarak gol atma sıkıntısı olduğunun altını çizen eski sarıl lacivertli eski futbolcu, "Trabzonspor'da herkes gol atabiliyorken Fenerbahçe'de böyle kadro yok. Mesela Mesut ve İrfan her maç 1-2 asist ya da gol atabilse başka bir Fenerbahçe görebiliriz" şeklinde konuştu. 

"Mesut varken Löw gelmeli"

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Joachim Löw'ün yeniden takımın başına getirilmesi gerektiğinin vurgulayan Serhat, "Mesut Özil varken bu takıma her zaman 'Löw gelmeli' dedim. Bu adam 20 senedir Alman Milli Takımı'nın başında. Aynı zamanda beni Fenerbahçe'ye yollayan hocalardandır. Almanya'ya gittiğimde de görüşürüz.' ifadelerini kullandı.

"Löw'e 'Fenerbahçe'ye gel efsane ol" dedim"

Löw'ün Fenerbahçe'yi çok sevdiğini belirten Serhan Akın, "Ben ona mesaj atmıştım. 'Gel Fenerbahçe'ye efsane ol' dedim. Ben yardımcısı değilim, ekibinde de değilim. Sadece onun gelmesi beni heyecanlandırır."

"Yazın ne olacak bakalım"

"Bana 'İnşallah. Yazın ne olacak bakalım Serhat' mesajını yazdı. Tatil isteyen, futboldan uzaklaşmış insan bunu yazmaz" şeklinde konuştu.

"3 milyon euroya gelir"

Son olarak Löw'ün aldığı maaşla ilgili de konuşan Serhat Akın, "Almanya'da 3 milyon euro civarı alıyordur. Fenerbahçe'ye 3 milyon euroya gelir. Ona yaklaşımın çok önemli. Çok istediğini hissettirirken onu kazanırsın. İkna kabiliyeti çok önemli" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler