Milan'da Lukaku planı! Transfer Origi ile finanse edilecek

Akın Ungan
30.06.2024 - 12:42 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 12:55

Fenerbahçe'nin de gündemine olan Romelu Lukaku'yu transfer etmek isteyen Serie A devi Milan, bu transferi Divock Origi ile finanse edecek. Origi Süper Lig'in radarında.

Milan'da Lukaku planı! Transfer Origi ile finanse edilecek

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe'nin santrfor adayları arasında yer alan Romelu Lukaku, Serie A devi Milan'ın radarında. İtalyan kulüp, Lukaku transferinde temasları sıklaştırdı.

Milan transferin formülünü belirledi

Milan yönetimi, yeni teknik direktör Paulo Fonseca'nın istediği Romelu Lukaku için harekete geçti. İtalyanlar, golcü oyuncu için transfer politikasını belirledi.

Origi'nin parası Lukaku'da kullanılacak

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Milan, geçen sezonu Nottingham Forest'ta kiralık geçiren Divock Origi'nin satışından elde edilen geliri, Romelu Lukaku'nun transferinde kullanacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Suudilerden Fransız yıldızı istedi! Haber bekliyor...
Habere Git

"Lukaku transferine Türkiye asisti"

"Lukaku transferine Türkiye asisti" başlığıyla verilen haberde Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Belçikalı golcü için Divock Origi'nin satılacağı, Origi'nin taliplerinin ise Süper Lig'den olduğu kaydedildi.

Milan'ın hedefi 10 milyon Euro'luk tasarruf

Milan, 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Origi'yi göndererek oyuncunun 4 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulmayı ve ayrıca bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor. Origi için Türkiye'den birçok teklifin geldiği kaydedilirken, Milan'ın bu transferden toplam 10 milyon Euro'luk bir tasarruf sağlamayı amaçladığı belirtildi.

Origi'nin 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda Nottingham Forest formasıyla 22 maça çıkan Divock Origi, 1 kez rakip fileleri havalandırırken 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler