İşte Mario Mandzukic gerçeği! Beşiktaş...

26.03.2020 - 09:06 | Son Güncellenme: 26.03.2020 - 09:11

Beşiktaş'ın, Hırvat golcü Mario Mandzukic'i transfer etmek istediği gündeme geldi. Siyah-beyazlılar, Mandzukic ile bir görüşme yaptı mı? Futbolcunun maliyeti ne kadar?

İşte Mario Mandzukic gerçeği! Beşiktaş...

Beşiktaş’ta gelecek sezonun planlaması için çalışmalar devam ediyor. Gelecek sezon için bir forvet oyuncusu almayı planlayan yönetimin Mario Mandzukic’i transfer etmek istediği iddia edildi. Mandzukic, Beşiktaş’a geliyor mu? Görüşme yapıldı mı? Gelişmeler ve çarpıcı gerçekler haberimizde…

Mandzukic, Beşiktaş ile anıldı

EMRAH KARALİNÇ

Hırvat golcü Mario Mandzukic’in daha önce menajerler vasıtasıyla Beşiktaş’a önerildiği gündeme geldi.

Vida ile görüşüyor ama…

Golcü oyuncunun vatandaşı olan ve Beşiktaş forması giyen Domagoj Vida’dan bilgiler aldığı ve siyah-beyazlılara transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Mandzukic, Beşiktaş’ın gündeminde değil

Ajansspor’un kulübe çok yakın kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın şu anda transfer gündeminde Mario Mandzukic bulunmuyor.

Vida ile aralarında ne konuştular?

Mario Mandzukic ile Vida arasındaki görüşmelerin sadece iki arkadaşın sohbeti olduğu ve Beşiktaş ile ilgili bir transfer gelişmesi olmadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş yüksek maliyetli futbolcuları düşünmüyor

Yöneticiler ise maliyeti yüksek futbolculardan arındırılmış bir Beşiktaş hazırlamayı düşünüyor. Nedeni ise mali açıdan yaşanan zorluk.

Mandzukic’in kariyerinde oynadığı takımlar

Kariyerinde NK Zagreb, Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern Münih, Juventus ve Atletico Madrid formaları giyen Mandzukic, Katar ekibi Lekhwiya’da oynuyor.

Mandzukic, Katar’da kaç para kazanıyor?

33 yaşındaki futbolcu, Katar’da 7 milyon Euro kazanıyor. Futbolcunun yarı fiyatına oynamayı kabul etse bile Beşiktaş’ın gelecek sezon için bir taban fiyat belirlediği ve bu rakamın yüksek olduğu ifade edildi. (AJANSSPOR ÖZEL HABER)

Senin için hazırladığımız haberler