İşte Mehmet Büyükekşi gerçeği! Spor Bakan Yardımcısı olacağı iddia edilmişti

30.07.2024 - 17:14 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 17:20

TFF başkanlık seçiminde İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na kaybeden Mehmet Büyükekşi'nin, Spor Bakanlığı'nda göreve başlayacağı iddia edilmişti. İşte olayın perde arkası...

İşte Mehmet Büyükekşi gerçeği! Spor Bakan Yardımcısı olacağı iddia edilmişti

AJANSSPOR-ÖZEL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçiminde İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na kaybeden Mehmet Büyükekşi'nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda bakan yardımcılığı görevine getirileceği ileri sürülmüştü. Ajansspor bu iddianın aslını araştırdı.

TFF'nin 18 Temmuz'da gerçekleştirilen başkanlık seçiminde yeniden aday olan Mehmet Büyükekşi, diğer aday İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na 5 boy farkla kaybetmişti.

Bakan Yardımcısı olacak iddiası

Futbolda böylece kulüplerin çoğunluğunun yeniden başkan olmasını istemediği Büyükekşi dönemi sona ermişti. Ancak ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

İlgini Çekebilir
Hacıosmanoğlu'na kaybetmişti! Büyükekşi'ye Bakanlıkta yeni görev...
Habere Git

Yazılı basında yer alan haberlerde; Mehmet Büyükekşi, 2024 Paris Olimpiyatları sonrası büyük değişiklikler yaşanması beklenen Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda başkan yardımcılığına atanacağı, hatta Türk sporu için kritik bir öneme sahip olan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın da kendisine bağlanacağı ileri sürülmüştü.

Ajansspor, Büyükekşi gerçeğini öğrendi

Ajansspor, Mehmet Büyükekşi'nin bakan yardımcılığı görevine getirileceği iddiasını araştırdı. Araştırma sonunda iddianın gerçekliğinin olmadığı ve Büyükekşi'nin bakan yardımcısı olmak gibi bir gündeminin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan Türkiye'ye EURO 2024 cezası! 1 maç men...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler