İşte Mert Hakan'ın sahalara döneceği maç!

17.09.2020 - 09:05 | Son Güncellenme: 17.09.2020 - 09:08

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mert Hakan Yandaş, sakatlığı sebebiyle ligde ilk 2 maçı kaçırmış olacak. Peki, Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde sahada olacak mı? İşte detaylar...

İşte Mert Hakan'ın sahalara döneceği maç!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin Demir Grup Sivasspor’dan transfer ettiği Mert Hakan Yandaş, milli takım kampında sakatlık geçirmiş ve kadrodan da çıkarılmıştı. Mert Hakan Yandaş sahalara ne zaman dönecek? Sakatlığında son durum ne? Galatasaray derbisinde oynayacak mı? İşte gelişmeler…

Mert Hakan’ın çalışmaları nasıl gidiyor?

Mert Hakan Yandaş, Macaristan maçında sakatlandıktan sonra Fenerbahçe sağlık ekibinin kontrolünde çalışmalarına devam ediyor. Yandaş, takıma birlikte çalışmalara da başlayacak.

Hatayspor maçında riske edilmeyecek

Hafta başından bu yana Samandıra’da düz koşular yapan futbolcu, takımla birlikte çalıştıktan sonra Hatayspor maçında riske edilmeyecek.

Galatasaray derbisiyle sahalara dönecek

Milliyet’in haberine göre; sarı-lacivertli futbolcu, Süper Lig’in 3.haftasında Galatasaray ile oynayacak derbi maçta sahada olacak. Ancak; son kararı Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut verecek.

Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı

26 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Futbolcu, Fenerbahçe’de başarılı olacağına inanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler