İşte Mevlüt Erdinç'in Şampiyonlar Ligi'ndeki favori takımı!

15.04.2021 - 21:15 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 21:23

Son dakika haberleri... Fatih Karagümrük'ün deneyimli hücum oyuncusu Mevlüt Erdinç, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasını umduğu takımı açıkladı. İşte detaylar...

İşte Mevlüt Erdinç'in Şampiyonlar Ligi'ndeki favori takımı!

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'daki finale kalmak isteyen ekiplerin mücadelesi, futbol hayranlarına keyifli anlar yaşatıyor. Son maçlarla birlikte yarı final eşleşmeleri, Paris Saint Germain - Manchester City ve Chelsea - Real Madrid arasında olmuştu. Bu yıl Fatih Karagümrük formasıyla 29 maça çıkan Mevlüt Erdinç, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasını istediği takımı duyurdu.

Mevlüt Erdinç, "PSG kulübü gönülden bağlı olduğum takım..."

2009-2012 yılları arasında Fransa'da Paris Saint-Germain formasını giyen Mevlüt Erdinç, kariyerinin en verimli, bol gollü yıllarını yine aynı ekipte yaşamıştı. 2009-2010 sezonunda 36 maça çıkıp 18 kez ağları sarsan futbolcu, PSG'nin o süreçte vazgeçilmezleri arasındaydı. Bugün, Şampiyonlar Ligi favorisinin PSG olduğunu duyuran Erdinç, "PSG kulübü, Fransa’da gönülden bağlı olduğum takım. Onlar adına çok mutluyum, bu sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacaklarını düşünüyorum. PSG formasını da giydiğim bir takım, umarım finale kalan taraf onlar olur." şeklinde konuştu.

Sezon başı Fenerbahçe'den bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e geçen Mevlüt Erdinç, bu yıl 29 maça çıkıp 2 gol attı, 1'de asist yapma başarısı gösterdi. Erdinç, 20 maçta oyuna sonradan girerken 9 maça ilk 11'de başladı.

Senin için hazırladığımız haberler