İşte Mustafa Cengiz'in Avrupa Süper Ligi kararı!

Eren Tuncay
19.04.2021 - 13:35 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 15:47

12 kulübün Avrupa Süper Ligi'ni kurduğunu açıklamasının ardından futbol dünyası karıştı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de görüş bildirdi. İşte Mustafa Cengiz'in Avrupa Süper Ligi açıklaması....

İşte Mustafa Cengiz'in Avrupa Süper Ligi kararı!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Tüm dünyada dün geceden bu yana büyük yankı uyandıran Avrupa Süper Ligi konusunda Galatasaray Spor Kulübü'nün de nasıl bir pozisyon alacağı merakla bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz de konuyu yakından takip ediyor. 

Henüz temas yok

Birçok Avrupa kulübünün başkanıyla dostluğu bulunan Mustafa Cengiz özellikle Avrupa Süper Ligi'nin lideri konumundaki Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile sürekli görüşüyor. Ancak Avrupa Süper Lig’i konusunda bir temasta bulunmadı.

"Genel kurulda değerlendireceğiz"

Mustafa Cengiz konuyla ilgili, "Birçok başkan ve özellikle Perez ile sıkı bir dostluğumuz bulunuyor. Konuyu yakından takip ediyoruz. Galatasaray'ın menfaatleri her şeyden önemlidir. Ancak bu konuda camianın isteği olmadan bir görüşme yapmam. Bir teklif gelmesi durumunda da asla bir görüş bildirmem. Galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek yol alacağız ve genel kurulun huzurunda değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler