Antalyaspor'da Nuri Şahin, Lode ve Hendrix'in transferini istiyor

04.01.2022 - 10:21 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 10:30

Son dakika haberleri... Nuri Şahin'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Antalyaspor'da hedefteki isimler belli olmaya başladı. İşte detaylar...

Antalyaspor'da Nuri Şahin, Lode ve Hendrix'in transferini istiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Transfer tahtasını açtırmak için çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, bir yandan da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in raporu doğrultusunda hazırlanan listedeki futbolcularla görüşmelere başladı.

Defans, orta saha, kanat ve golcü ihtiyacı bulunan Kırmızı-Beyazlıların, defansif takviye için görüşme yaptığı futbolculardan ikisi ortaya çıktı. 

İlgini Çekebilir
"Doğukan'ın futbolunu beğenmeyen, futboldan çok anlayan bir insan değildir"
Habere Git

Hedefteki isimler Marius Lode ve Jorrit Hendrix

Antalyaspor'un, Bodo Glimt'ten Marius Lode ve Spartak Moskova'dan da Jorrit Hendrix ile temasa geçildiği öğrenildi.

Lode serbest kaldı

2017 yılından bu yana Norveç'in Bodo Glimt takımının formasını giyen Marius Lode'nin sözleşmesi 31 Aralık itibariyle sona erdi. Serbest oyuncu pozisyonundaki başarılı stoper, 2 kez Norveç Milli Takım formasını da giyerken, 12 Aralık'ta tamamlanan Norveç Ligi'nde geçen sezon 24 maçta yer aldı. Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve Konferans Ligi'nde bu sezon 14 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, skora katkı sağlayamadı.

Hendrix, Rusya'da 11 maça çıktı

Antalyaspor'un listesinde yer alan bir diğer isim olan Jorrit Hendrix, Spartak Moskova forması giyiyor. 2021'in Ocak ayında Hollanda devi PSV Eindhoven'dan 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olan orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Rusya Ligi, Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve UEFA Avrupa Ligi'nde 11 maça çıktı. 

Ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

Rusya'da beklenen performansı sergileyemeyen 26 yaşındaki futbolcunun, takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 1 kez Hollanda Milli Takımı'nın formasını giyen Hendrix, PSV Eindhoven formasıyla 239 maçta 8 gol ve 17 asistlik performans sergileyerek dikkat çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler