İşte o kavganın perde arkası!

04.05.2017 - 08:37 | Son Güncellenme: 04.05.2017 - 08:37

Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel, Galatasaray maçı öncesi uzun süre antrenmana çıkmamıştı. Sarı kırmızılılar ile oynanacak olan derbi öncesi son antrenmana gelen ve oynamak istediğini söyleyen Hollandalı oyuncu Advocaat’ın muhalefeti ile karşılaştı.

İstediğin zaman sahaya çıkamazsın diyen Advocaat, Van Der Wiel’i kadroya almadı. Bunun üzerine Hollandalı oyuncu çok sert bir şekilde Advocaat’a bağırmaya başladı.

"Buna hakkın yok. Beni oynatman gerek" diyen Van Der Wiel’e karşılık Advocaat da aynı sertlikte karşılık verdi. Bu sırada menajer Hasan Çetinkaya devreye girdi ve Van der Wiel’e müdahalede bulundu. Ancak Hollandalı oyuncu Hasan Çetinkaya’ya da argo kelimeler kullanınca ortam iyice gerildi. Sesleri duyması sonucu oraya gelen ve olaylara tanıklık eden Volkan Demirel, Van der Wiel’i önce uyardı daha sonra da üzerine doğru yürüdü.

Hollandalı oyuncuya vurmak üzereyken araya giren diğer oyuncular ve tesis çalışanları Volkan Demirel’in Van der Wiel’e vurmasını engellediler. Olaylar son haddede farklı bir boyut aldı.

Van der Wiel sabah yapılan antrenmana geldi ve bu hafta forma giymek istediğini söyledi. Advocaat ise sert bir üslup kullanarak Hollandalı oyuncuyu antrenmana almadı ve tek başına çalışmasını istedi.(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler