Okay Yokuşlu Getafe'ye Transfer Oluyor

26.01.2022 - 09:39 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 11:05

La Liga ekibi Celta Vigo'da forma giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun yeni adresi belli oldu. 27 yaşındaki yıldız kiralık olarak transfer olacak. İşte detaylar...

Okay Yokuşlu Getafe'ye Transfer Oluyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kariyerini İspanya'da sürdüren Okay Yokuşlu'yla ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İspanya basınında yer alan haberlerde Galatasaray'ın da ilgilendiği milli futbolcunun Celta Vigo'dan ayrılarak gideceği yeni takım yazıldı.  

Forma şansı azaldı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Premier Lig ekibi West Brom'e kiralanan Okay, sezon başında yeniden Celta Vigo'ya dönmüştü. Milli orta saha bu sezon sadece 9 maçta forma 193 dakika forma giyebildi.

Okay Yokuşlu Getafe'ye transfer oluyor

Marca'da yer alan ahabere göre Arjantinli teknik direktör Eduardo Coudet'in planları içerisinde yer almayan Okay'ın La Liga'nın bir başka ekibi Getafe'ye transfer olmak üzere olduğu ileri sürüldü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Okay Yokuşlu için yeniden devrede! Transfer...
Habere Git

Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak

Haberde, Okay'ın da takımdan ayrılmak istedi, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de bu konuda girişimlerde bulunduğu belirtilirken, 27 yaşındaki futbolcunun Getafe'ye zorunlu satın alma maddesiyle kiralanacağı belirtildi. 

Celta Vigo teknik direktörü Eduardo Coudet'in de transfere onay verdiği ve bu nedenle Okay Yokuşlu'yu geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Sevilla maçının kadrosuna almadığı ifade edildi.  

Trabzonspor'dan 6 Milyon Euro'ya transfer oldu 

Güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro olan milli orta saha 2018 yılında 6 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler